Mit látsz a képen, egy női vagy férfi arcot? Meglepő és új dolgot árul el a személyiségedről!

Mit látsz a képen, egy női vagy férfi arcot? Meglepő és új dolgot árul el a személyiségedről!

Nézz rá a képre, mit látsz meg először rajta? Ne gondolkodj, az a fontos, első pillantásra mit vettél észre.

Férfi arc

Ha egy férfi arcot láttál meg először, akkor olyan ember vagy aki mindent átgondol aprólékosan és lelkiismeretesen. Nagyon jó a memóriád, minden dologra emlékszel, ami az életedben történt. Nyitott, extrovertált személyiség vagy. Fejlett az intuíciód.

Szereted a társasági életet, mindenki szívesen figyel rád, a nyugodtságoddal és az optimizmusoddal sok embert vonzol magad köré, de te nem bízol meg mindenkiben. Jó tanácsokkal látod el a rokonaid, de néha neked is szükséged van arra, hogy ők kiálljanak melletted.

Női arc

Ha egy női arcot láttál meg először, akkor te egy kissé absztrakt módon gondolkodsz, mindig csak egy bizonyos szituáció képe lebeg előtted anélkül, hogy belegondolnál a részletekbe. Általában tudod irányítani az érzelmeid. Amikor valami mélyen megérinti a lelkedet azt nem tudod figyelmen kívül hagyni.

Szereted a komfortot az életedben, sokat dolgozol azért, hogy jó életed legyen, tudsz örülni az apróbb dolgoknak is. Sokat jelent számodra, hogy jó kapcsolatban légy a körülötted lévő emberekkel,. Nagylelkű és jóakaratú ember vagy, a család a legfontosabb a számodra.

Amikor szenvedsz akkor az egész lényedet átjárja a fájdalom, ezért is olyan nehéz helyrejönnöd. A körülötted lévő személyek tisztelik azt a képességedet, hogy mindig találsz megoldást bármire.


FORRÁS:https://www.netbulvar.eu/mit-latsz-a-kepen-egy-noi-vagy-ferfi-arcot-meglepo-es-uj-dolgot-arul-el-a-szemelyisegedrol/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL