Nagy Erejű Szerencsehozó Amulett – Ha Nem Áramlik Megfelelően a Pénz és a Szerencse Az Életedben, Oszd Meg és Részesülj Az Áldásból!

Nagy erejű szerencsehozó amulett – ha nem áramlik megfelelően a pénz és a szerencse az életedben, oszd meg és részesülj az áldásból!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretettel köszöntelek, kedves Olvasó!

Egy különleges ajándékot hoztam Neked ma: egy nagy erejű szerencsehozó amulettet, mely segít, ha úgy érzed, nem áramlik megfelelően a pénz és a szerencse az életedben. Oszd meg ezt az amulettet, és még ma részesülj az áldásból!

Az Amulett Titka

Az amulettek ősi eszközök, melyekkel az emberek különböző energiákat, áldásokat és erőket próbáltak magukhoz vonzani. Az alábbi amulett kifejezetten arra irányul, hogy megnövelje anyagi jólétünket és szerencsénket.

A Nagyerejű Szerencsehozó Amulett

A nagy erejű szerencsehozó amulett ábrázolja a bőség és a szerencse szimbólumait. Ezek a szimbólumok erőt, jólétet és bőséget hoznak a viselőjének. Az amulett képe alatt megtalálhatod az amulett ábrázolására szolgáló szimbólumok jelentését.

Több nép szimbólumrendszerében a négylevelű lóhere levelei a hűséget, a reményt, a szeretetet és a szerencsét jelképezik!

Az Amulett Megosztásának Ereje

Az amulett képének megosztása erősíti a benne rejlő energia áramlását, és lehetővé teszi, hogy mások is részesüljenek az áldásból. A megosztás az Univerzum bőségének törvényét erősíti: minél többet adsz, annál több jót kapsz vissza.

Ne feledd, kedves Olvasó, te vagy a saját életed teremtője. Az amulett használata segíthet a rezgésszinted emelésében és a pénz, valamint a szerencse áramlásának elősegítésében. Oszd meg ezt a nagy erejű szerencsehozó amulettet, hogy mások is részesüljenek benne, és hozd magadhoz a pénz és a szerencse áldását még a mai nap!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK