Nem számít milyen elfoglalt vagy, erre az 5 dologra érdemes időt szánnod!

Nem számít milyen elfoglalt vagy, erre az 5 dologra érdemes időt szánnod!

Előbb vagy utóbb minden ember eljut élete során arra a pontra, amikor megkérdezi magától, hogy “miért csinálom ezt?” Anélkül, hogy tudnánk róla, az életünkben a rutin dolgok a dominánsak, nem pedig a spontán döntések.

Vannak azonban olyan dolgok, amelyeket mindig halogatunk és bizony ezt sok esetben megbánjuk. Ezért ne halogassuk a számunkra vagy a családunk számára fontos dolgok elintézését, próbáljunk meg kilépni a rutin csapdájából még ma!

 1. Egy telefon a szülőknek, nagyszülőknek

Sok esetben megtörténik, hogy ma nem hívjuk fel a szüleinket, majd holnap és napokig csak halogatjuk a velük való beszélgetést, mert nincs türelmünk, hogy 5 percet beszéljünk velük és válaszoljunk az általuk feltett minket kellemetlenül érintő kérdésekre. A szüleinknek pedig mindig volt idejük arra, hogy velünk foglalkozzanak, így megérdemlik, hogy időnként felhívjuk őket. Nincs ez másként a nagyszülőkkel sem, hiszen az idő telik, ők pedig nem fiatalodnak. Becsüljünk meg minden pillanatot, amikor a szüleinkkel, nagyszüleinkkel cseveghetünk.

2. Legyen időd az álmaidra

A terveink és a fontos dolgaink mindig költségesek. Biztosan mindenki álmodozott már egy hosszabb utazásról vagy lakásfelújításról.. Ne adjuk fel az álmainkat és ne halogassuk őket, erre érdemes pénzt szánni.

3. Az egészséged a legfontosabb

Bármilyen jövővel kapcsolatos tervünket csak akkor tudjuk megvalósítani, ha egészségesek vagyunk. Az egészségünk megőrzéséhez pedig egészségesen kell táplálkoznunk és a mozgásról sem szabad megfeledkeznünk. Szánj időt arra, hogy egészségesen táplálkozz, hogy időnként sétálj egyet. Ne hanyagold el az egészséged.

4. Takarékoskodjunk

Lehet, hogy a takarékosság most problémát jelent, de ha megpróbálsz félretenni, sokkal nagyobb lesz a biztonságérzeted. Növeli az önbizalmad, mert van pénzed azokra a dolgokra, amiket szeretnél.

5. Törődjünk a családunkkal

Túlórák a munkahelyen, hétvégi pihenés helyett munka, a szabadságunk ideje alatt e-mailek tucatjainak olvasása. Ismerős a történet? Ez az életstílus anyagi biztonságot nyújt, de a családunkra is időt kell szánnunk. Próbáljuk meg úgy alakítani az életünket, hogy jusson időnk a családunkra, mert ők a legfontosabbak az életünkben.


FORRÁS: https://bidista.com/nem-szamit-milyen-elfoglalt-vagy-erre-az-5-dologra-erdemes-idot-szannod/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL