Nézz rá erre a 4 ajtóra, majd válaszd ki azt, amelyiken szívesen belépnél – Fontos dolgot árul el neked

Nézz rá erre a 4 ajtóra, majd válaszd ki azt, amelyiken szívesen belépnél – Fontos dolgot árul el neked!

Ha jól megnézted az alábbi 4 gyönyörű ajtót, melyik vezet közelebb a boldogsághoz? Vedd számításba a színész, formáját, alakját, majd válassz ki egyet közülük, amelyiken szívesen belépnél. Ha ez sikerült, olvasd el az alábbi leírást.

1. A kék ajtó jelentése

A remény embere vagy, aki bármilyen problémát képes megoldani. Nem ismered azt a szót, hogy egoista, a hosszútávú kapcsolatok híve vagy. Nem szereted a konfliktusokat, a harcot, és gyűlölöd, ha valaki becsap. Számodra a szeretet és a harmónia jelenti a boldogságot.

2. A narancssárga ajtó jelentése

Erő és dicsőség, ez a két dolog számodra nagyon fontos. Szereted a szabadságot, mert te akarod meghatározni az életedet, te szeretnél dönteni a fontos kérdésekről. Nem vagy szélhámos, a környezetednek viszont elmondod a véleményedet, őszintén. Titokzatos, erős és csábító vagy. Ha kinyitod az ajtót, számtalan jó dolog fog történni, és a fáradozásaid meghozzák a gyümölcsüket.

3. Vörös ajtó jelentése

Mindig mosolyogsz, szereted, ha a körülötted lévő emberek boldogak. Lehet néha agresszív vagy, de ez is abból fakad, hogy mindenki javát akarod, nem szeretnél senkinek ártani. Gyakran vagy kedves, jószívű, pozitív. A vörös szín erőssé és szexivé tesz.

4. Baglyos ajtó jelentése

Minden tekintetben egyedi vagy, pozitív energiát sugárzol magadban, és úgy lelkileg, mint testileg is: SZÉP vagy. Nagyon fontosak számodra a családi kapcsolatok, nagylelkű vagy a szerelemben, szeretetben. Inkább a belső értékeidre, ne a külsőkre fektesd a hangsúlyt.


FORRÁS: http://filantropikum.com/nezz-ra-erre-a-4-ajtora-majd-valaszd-ki-azt-amelyiken-szivesen-belepnel-fontos-dolgot-arul-el-neked/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL