Október 1. Telihold: Kilépni a megszokottból

Október 1. Telihold: Kilépni a megszokottból

Ha úgy érzed, még mindig nem találod magadban a fonalat, melynek mentén a céljaidhoz érkezel, akkor ideje átgondolni, vajon miért olyan sok a kifogás? Talán azt érzed, 2020 körülményei nem teszik lehetővé, hogy a saját utadat járd?

Ha határozott célokkal rendelkezel, akkor egészen biztos vagyok abban, hogy az Univerzum már több lehetőséget is tálcán kínált neked. Elképzelhető, hogy nem ismerted fel, mert álruhában érkezett. Nem voltál elég éber. Elfogadom, hogy némileg korlátozva vagyunk, de ebben az időszakban is számtalan ajándék/lehetőség van elrejtve számunkra.

A napokban különös erő ébred lelkünkben, és végre aktiválhatjuk magunkban a tetterőt.

Olyan dolgoknak láthatunk neki, melyet eddig halogattunk, vagy féltünk meglépni. Eljött az idő! Érezzük, hogy itt a vége, és kényszerből elengedjük, ami eddig félelemben vagy betegségben tartott.

Az elengedéstől aztán még nagyobb erőre kapunk, és hatalmas dolgokat tudunk véghezvinni.

Minden ember a saját blokkjai elengedésén dolgozik, így szemünkben önzőnek tűnhetnek embertársaink. Legyünk türelmesek, és őszintén ismerjük be, hogy mi is leginkább önmagunkkal vagyunk elfoglalva, és ez így van rendjén.

Ez az energia annak kedvez, aki nagy részben megszabadult már a múlt láncaitól, terheitől, és játszmamentesen képes egy kapcsolatban részt venni. Akinek nem a múlt fájdalmai és félelmei irányítják tetteit.

A terhekkel teli lélek előtt még hosszú az út. Ne feledjük, egy másik ember csak a mi érzéseinkre tud rákapcsolódni. A félelmeid olyan partnert vonzanak, aki tovább erősíti benned ezeket.

Ha feltételek nélkül szereted magad, a másik is ezt tükrözi vissza.

Egyre többen élnek igazi szeretetben, békében, harmóniában, és számtalan gyermekáldás várható a közeljövőben.

A felemelkedés úgy lehetséges, ha vállalod magad, és az őszinteség útját járod. Így gyúlik fény a lelkedben. Aki ezzel ellentétesen cselekszik, mind a sötétségbe megy.

Sosem késő, hogy hátat fordíts ezeknek az embereknek. Nem feladatod, hogy a sárból kiemeld őket, viszont saját magaddal kötelességed ezt megtenni.

Ha benned fény gyúl, azzal meggyújtod a körülötted élők lángját. Így költözik az Univerzumba fényesség. De bárkinek joga van a sötétségben élni. A döntés a tiéd!

Fontos, hogy figyelj befelé, és végre vedd figyelembe az érzéseidet. Meggyőződésem, ha többször mennénk befelé, akkor kevesebbszer lennénk magunkon kívül.

Tudatosítsd magadban: MINDEN A HOZZÁÁLLÁSOMTÓL FÜGG, NEM A KÖRÜLMÉNYEIMTŐL.

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


MINDEN OTTHONBAN LENNIE KELL – SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA

Maneki Neko – szerencsehozó integető macska


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL