Őrangyalod arra kér…

cselekedj - Őrangyalod arra kér...

Őrangyalod arra kér, méltányold és ürítsd fenékig az élet nektárját. “Kedves, édes teremtés vagy, s én a segítségedre leszek, hogy átérezd a neked kijáró boldogságot és örömet’ mondja az angyal. Ha úgy érzed, hogy az élet megkeményített, angyalod enyhít majd tüskés modorodon… és gondja lesz rá, hogy így is biztonságban legyél, és köztiszteletnek örvendj.

gyengédség 211x300 - Őrangyalod arra kér...

A kártyalap arra is int, hogy bánj szelíden és vigyázattal önmagaddal. Jutalmazd meg magad, és légy jó önmagadhoz. Csak a munkát ismered, a szórakozást nem? Legyél nagylelkűbb magadhoz, és engedélyezz szabadidőt a kikapcsolódáshoz. Élvezd munkád gyümölcseit!

Őrangyalod abban is segít, hogy kedvesség hassa át kapcsolataidat: amilyen a szeretetteljes beszéd és cselekedet, nagyvonalúság, őszinte dicséret és törődés. Ha mindezt megadod másoknak, sokszorosan kapod vissza. Isten és angyalai a segítségedre lesznek, hogy örülni tudj az életnek, és élvezd túláradó édességet.


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL