Ördögi időpont! 3:33-kor számos misztikus és megmagyarázhatatlan dolog történt már!

Ördögi időpont! 3:33-kor számos misztikus és megmagyarázhatatlan dolog történt már!

Emily Rose Ördögűzés című filmje keltette fel igazán a figyelmet az éjszaka három és négy óra között történő megmagyarázhatatlan és hátborzongató eseményekre. Egyesek szerint 3:33 az ördög órája, ekkor igen intenzív sátáni erők működése érzékelhető.

Sokan mesélik, hogy éjjel 3 és 4 óra között különböző megmagyarázhatatlan okok miatt felébrednek. Paranoiás érzésük támad, és valami fura erő keríti őket hatalmukba.

Egyes magyarázatok szerint ilyenkor a legaktívabb a szellemvilág, bizonyítottan a legtöbb haláleset is ilyenkor, 3-5 óra között történik. Ebben az időszakban a realitáson túli entitások könnyebben kommunikálnak az emberi világgal. Bizonyos kutatások szerint azért történik a legtöbb haláleset ebben az időszakaszban, mert ilyenkor a legérzékenyebb az immunrendszer, és a test energiaszintje is nagyon lecsökken.

Szellemvilág aktivitása

Az ezoterikus tanok szerint a szellemvilág ebben az időszakaszban a legaktívabb. A legfőbb misztikus időpontként mindenképp a 3:33-at tartják számon, ilyenkor történik a legtöbb szellemekkel, kísértetekkel, visszajáró lelkekkel kapcsolatos dolog. A középkorban még úgy tartották, hogy a boszorkányok éjjel 12-kor a legaktívabbak.

Tapasztalat

Sokan arról számoltak be, hogy éjszaka 3 óra után felébredtek, és úgy érezték, mintha egy idegen lélek lenne a szobájukban. Nagyon féltek, és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztaltak, és a nyomasztó érzésre semmi kézzelfogható bizonyítékot nem találtak.

Egyesek próbálkoztak azzal, hogy egy kisebb fényforrás mellett aludjanak el, de nem volt hatékony a dolog. Akik hirtelen ébredtek fel, ideiglenes bénulás közeli állapotról, mozgásképtelenségről számoltak be. Úgy ébredtek, hogy azt sem tudták, hogy hol vannak, és megszólalni is alig tudtak. A legtöbb ilyen, úgynevezett alvási paralízis akkor fordul elő, ha a testnek nincs védelme a negatív energiák ellen.

A pszichológusok szerint ez az állapot csupán a sötétségtől való félelem hatására születik, ilyenkor hajlamosak vagyunk bármilyen kis zajra felébredni, hiszen az agy éberebb fázisban van. A stressz, az aggodalom, a szorongás lehet az oka az álmatlanságnak, melyet a sötétben egy pánikszerű képzelgés is követhet.


FORRÁS: http://filantropikum.com/ordogi-idopont-333-kor-szamos-misztikus-es-megmagyarazhatatlan-dolog-tortent-mar/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL