Pénz és jólét kopogtathat az ajtódon! – Lenormand kártya üzenete

pénz1 - Pénz és jólét kopogtathat az ajtódon! – Lenormand kártya üzenete

Pénz és jólét kopogtat az ajtódon! – Lenormand kártya üzenete

De minimum annak a lehetősége, hogy mindezt megszerezd! Ám az sem kizárt, hogy tenned sem kell érte, csak elérkeztél egy olyan időszakhoz az életedben, hogy szinte minden az öledbe hullik.

Hal

A Hal a gyarapodás, a jólét, a bőség, termékenység szimbóluma. Éppen ezért számíthatsz arra, hogy a te életedbe is beköszönt rövid időn belől a gazdagság vagy legalábbis az anyagi gyarapodás, de minimum az, hogy megszabadulsz az adósságaidtól. Meglehet, hogy mindezt tálcán kínálja fel a sors és tenned sem kell érte, vagyis váratlan nyeremény, pénzjutalom formájában is utolérhet. De az sincs kizárva, hogy az a lehetőség mutatkozik meg, amelynek segítségével elérheted, hogy jólétben élj. Mindenesetre a szerencse ott lesz melletted egész héten!


forrás: http://www.noiportal.hu/ezoteria/penz-es-jolet-kopogtathat-az-ajtodon–lenormand-kartya-uzenete


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL