Rafael arkangyal a gyógyítók és a gyógyulni vágyók segítője, aki minden léleknek támogatást és szeretetet nyújt

Rafael arkangyal a gyógyítók és a gyógyulni vágyók segítője, aki minden léleknek támogatást és szeretetet nyújt!

Drága Lélek,

Áldást kérünk az életedre, és az angyalkártya útmutatására támaszkodva, Rafael arkangyal üzenetét hozzuk el számodra. Rafael arkangyal a gyógyítók és a gyógyulni vágyók segítője, aki minden léleknek támogatást és szeretetet nyújt.

Rafael arkangyal áldása szerint legyen életedben a gyógyulás és a szerencse folyamata összefonódva, amely átformálja életed minden területét. Engedd, hogy Rafael arkangyal gyógyító energiája betöltse szívedet, elmédet és lelkedet, hogy képes legyél meglátni az új lehetőségeket és a bőség forrásait.

Kérjük Rafael arkangyalt, hogy árasztson rád szeretetet, békét és harmóniát, miközben gyógyító energiájával segít leküzdeni a félelmeidet és az akadályokat, amelyek elválasztanak a szerencsétől és a gazdagságtól. Engedd, hogy a gyógyító fény vezessen életedben, hogy megtaláld a bátorságot és az erőt a boldogság és a siker ösvényére lépni.

Hagyd, hogy Rafael arkangyal gyógyító ereje átjárja kapcsolataidat, pénzügyeidet és egészségedet, hogy a szerencse és a bőség kinyíljon előtted, mint egy virágzó virág. Bízz az isteni tervben, és engedd meg, hogy a gyógyulás és a szerencse együttes ereje átalakítson és megerősítsen minden területen.

Áldd meg a szerencsét és a bőséget, amely az életedbe érkezik, és hálát adj Rafael arkangyalnak a gyógyító és szeretetteljes segítségéért. Engedd meg, hogy a gyógyulás folyamata vezessen életedben, és nyisd ki szívedet a szerencse és a gazdagság áradatának fogadására.

Kívánjuk, hogy a gyógyító fény átölelje testedet, elmédet és lelkedet, erőt és reményt adva a mindennapi kihívásokhoz. Hidd el, hogy az Univerzum melletted áll és támogat téged minden lépésnél, amit megteszel az élet útján.

Rafael arkangyal nevében, kívánunk neked egészséget, szeretetet, bőséget és békét, ahogy az élet csodáit felfedezed és megtapasztalod. Bízz a felsőbb hatalmakban, amelyek képesek megmutatni az utat a gyógyulás és a szerencse felé.

Legyen életed telis-tele szerencsével, bőséggel és boldogsággal, ahogy Rafael arkangyal fénye és szeretete betölti és átöleli lényed minden szintjét. Élvezd az isteni áldásokat és a gyógyulás erejét, amelyek útmutatásul szolgálnak életedben.

Ámen.


Szeretettel,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK