Rafael Arkangyal üzenete – A gyógyulás ereje és a harmónia

Rafael Arkangyal üzenete – A gyógyulás ereje és a harmónia

Üdvözöllek kedves Olvasónk!

Ma egy csodálatos üzenetet szeretnék megosztani veled, amelyet Rafael arkangyal közvetített számomra. Az angyalkártya, amit húztam, az “Öngyógyítás és harmónia” kártya volt.

Rafael arkangyal üzenete:

“Drága Barátom, érzem, hogy mostanában fáradtság és kimerültség vesz körül téged. Talán fizikai vagy érzelmi gyógyulásra van szükséged, esetleg egyensúlyra és harmóniára törekszel életedben. Szeretném elmondani neked, hogy a gyógyulás már elkezdődött, és Rafael arkangyal ott van melletted, hogy segítsen ebben a folyamatban.

Kérlek, engedd el a negatív energiákat és érzéseket, amelyek visszatartanak a gyógyulástól és harmóniától. Meditálj, imádkozz és képzeld el, ahogy Rafael arkangyal zöld gyógyító fénye körülveszi testedet és lelkedet, elősegítve a belső gyógyulást és egyensúlyt.

Az alábbi angyali idézet további erőt ad a folyamatban: “Az angyalok szeretettel támogatnak és gyógyítanak téged, hogy megtaláld az egyensúlyt és harmóniát az életedben.”

Bízz a gyógyulás erejében, és engedd, hogy Rafael arkangyal szeretettel támogasson és vezessen téged ebben a folyamatban. Ne feledd, hogy az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és gyógyítsanak, ha felkészültek vagyunk elfogadni ezt az ajándékot.

Legyen békés és gyógyító a napod!”

Ezt az üzenetet Rafael arkangyal küldte neked, hogy reményt és erőt adjon a gyógyulás útján. Bízz benne, hogy képes vagy a gyógyulásra és harmóniára, és emlékezz rá, hogy soha nem vagy egyedül. Áldott napot kívánok neked, és ne feledd, hogy az angyalok mindig melletted állnak!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK