Selaphiel, a Csodatévő Angyal, aki most lép be az életünkbe, és aki segíteni szeretne nekünk az életünk minden területén

Selaphiel, a Csodatévő Angyal, aki most lép be az életünkbe, és aki segíteni szeretne nekünk az életünk minden területén!

Szeretett Olvasóink!

Képzeld el, hogy egy angyal lép az életedbe, egy olyan angyal, aki nemcsak vezet és védelmez, de az általa hordozott csodálatos energia képes a legmélyebb sebeket is meggyógyítani. Selaphiel, a Csodatévő Angyal, aki most érkezik az életünkbe, és aki segíteni szeretne nekünk az életünk minden területén.

Selaphiel az a fajta angyal, aki nem várja meg, hogy segítséget kérjünk tőle. Ő már ott van mellettünk, a szívünkben, és csak arra vár, hogy rájöjjünk a létezésére, hogy kapcsolatba léphessünk vele. Az ő jelenléte csodálatos erővel tölti meg a szívünket, és képessé tesz minket arra, hogy a legnagyobb kihívásokkal is szembenézzünk.

A Csodálatos Selaphiel Angyal szeretetteljes jelenlétével segít nekünk a mindennapokban. Segít, hogy megnyissuk szívünket, és képesek legyünk befogadni az univerzális szeretetet, amely mindent áthat. De ennél is többet ad nekünk: segít felfedezni bennünk azt a csodálatos képességet, amellyel képesek vagyunk meggyógyítani saját sebeinket.

És most Selaphiel Angyal egy különleges üzenetet küldött számunkra, amit szívesen megosztok veletek:

“Drága Barátom! Én, Selaphiel, a Csodatévő Angyal vagyok itt, hogy segítsek neked a szeretet útján. Ne feledd, hogy te vagy a saját csodád kovácsa. Emlékezz rá, hogy a szeretet a legnagyobb gyógyító erő. Nyisd meg szívedet, és engedd be a szeretetet. Én itt vagyok veled, minden lépésednél, és segítek neked felfedezni saját csodálatos képességeidet.”

Az alábbi ima segítséget nyújthat a kapcsolat kialakításában Selaphiellel:

“Drága Selaphiel, Csodatévő Angyal! Nyitott szívvel kérem a segítségedet. Vezess engem a szeretet ösvényén, segíts felfedezni saját csodálatos képességeimet. Kérlek, légy mellettem, vezess és védelmezz mindig. Ámen.”

És íme, egy bibliai hangvételű idézet, mely jól tükrözi Selaphiel üzenetét:

“Mert te magad vagy a csodád műve. Csodálatosak a te alkotásaid; lelkem mélyén tudja ezt jól.” – Zsolt 139:14 (parafraze)

Ez az üzenet mindannyiunkhoz szól. Nyissuk meg szívünket, fogadjuk be Selaphiel Angyal szeretetét és bölcsességét, és engedjük, hogy a saját csodáink felfedezésének útjára vezessen minket.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK