Szabadulj meg a lelki terhektől a mai telihold erejével!

Szabadulj meg a lelki terhektől a mai telihold erejével!

Kedves Olvasóink!

Ahogy nap lenyugszik, és a telihold fénye beragyogja az éjszakát, szeretnék megosztani veletek egy különleges és inspiráló üzenetet: A mai telihold támogatást nyújt a lelki megújuláshoz, a terhektől való megszabaduláshoz!

Ez az időszak nem csak egy csodálatos természeti jelenség, hanem egy mélyebb, spirituális esemény is, amely lehetőséget kínál számunkra a lelki megújulásra és a mindennapi életünk terheinek elengedésére. Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Vessétek minden gondotokat Őrá, mert neki gondja van rátok.” (1 Péter 5:7). Ez az igevers arra emlékeztet minket, hogy Isten gondoskodik rólunk, és kész segíteni abban, hogy megszabaduljunk terheinktől!

A telihold különleges energiái segítenek nekünk mélyebben összekapcsolódni spirituális énünkkel, és erőt adnak a belső változásokhoz. Ez az időszak tökéletes alkalom arra, hogy elengedjük azokat a negatív érzéseket, félelmeket és gondolatokat, amelyek gátolják a lelkünket.

Legyetek nyitottak a telihold gyógyító erejére, és fogadjátok el az Univerzum szeretetét és támogatását. Engedjétek, hogy ez a különleges időszak segítsen nektek megszabadulni a múlt terheitől, és új energiával és reménnyel töltsön fel titeket a jövőre nézve.

Ima a telihold áldásaiért:

Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm a telihold által hozott különleges energiákat és lehetőségeket. Kérlek, segíts nekem kihasználni ezt az időszakot a lelki megújulásom és a terhektől való megszabadulásom érdekében. Tölts el engem bátorsággal és erővel, hogy szembenézzek a múltam terheivel, és magam mögött tudhassam azokat! Áraszd rám a békességedet és a gyógyító energiádat, hogy megtapasztalhassam a belső megújulást és a spirituális növekedést!

Ámen.

Hiszem, hogy a telihold ereje segít nektek a lelki megújulásban és a terhek elengedésében. Legyetek nyitottak a változásokra, és fogadjátok el az Univerzum áldásait és támogatását!

Áldásokkal és szeretettel töltött teliholdat kívánok nektek, tele gyógyulással és megújulással!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!