Százszoros erejű teremtő nap van, fogalmazd meg a kívánságod!

Százszoros erejű teremtő nap van, fogalmazd meg a kívánságod!

Kedves Olvasóink!

Üdvözöllek titeket ezen a csodálatos napon, amely nem csupán egy újabb nap a naptárban, hanem egy különleges alkalom, hogy megteremtsük mindazt, amire szívünk vágyik. Ma van az a százszoros erejű teremtő nap, amikor minden kívánságunknak, minden álmunknak különleges erőt és lehetőséget adunk, hogy valósággá váljanak.

Emlékezzetek, kedves barátaim, a Biblia azt mondja: „Kérjetek, és adatik nektek.” Ma bátran fogalmazzátok meg legmerészebb kívánságaitokat! Engedjétek, hogy a hit, mint az élet forrása, átjárjon titeket, és töltsön el benneteket azzal a tudással, hogy amit képesek vagytok elképzelni, azt képesek vagytok megvalósítani is!


Mesebeli történet a százszoros nap erejéről

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy eldugott, békés falucska, amit Tündérkertnek hívtak, mert itt minden növény és állat varázslatosan szép és különleges volt. Tündérkert lakói tudták, hogy falujukban minden évben csak egyetlen napig, a százszoros erejű napon, a világ rejtett energiái százszoros erővel működnek.

A falu szélén élt egy öreg bölcs, Edna néni, aki minden évben e napra készült a legtöbbet. Edna néni hosszú élete során megtanulta, hogy a százszoros erejű nap a gondolatok és szándékok megvalósulásának legalkalmasabb pillanata. Így minden évben, amikor közeledett ez a különleges nap, Edna néni kis kertjében elültetett egy különleges magot, melyet egész évben gondosan ápolt.

A történetünk évében Edna néni egy különleges, ritka virágmagot választott. Egy virágét, ami állítólag évtizedekig nem nyílt ki Tündérkertben, a legendás Éjféli Napraforgót, ami éjfélkor nyílt ki, és gyógyító erejű fényt árasztott.

Amikor eljött a százszoros erejű nap, Edna néni korán kelt, és összegyűjtötte a falu gyerekeit, hogy megmutassa nekik, hogyan kell helyesen kívánni és álmodozni ezen a különleges napon. A gyerekek, izgatottan és kíváncsian, köréje gyűltek, és mindenki mondott egy-egy kívánságot.

Edna néni ezt mondta: „Emlékezzetek, a szívetek legmélyén hordozott vágyaitokat kell legőszintébben kívánni. A százszoros erejű nap ereje csak így tud igazán megnyilvánulni.” A gyerekek lehunyt szemmel, egymás kezét szorosan megfogva, együtt mondtak egy mantrát: „Szívünk vágya, légy valóra, százszoros erejű nap, hozd el számunkra!”

Ahogy besötétedett, a falu népe összegyűlt Edna néni kertjében. Pontban éjfélkor a kis mag, amit Edna néni elültetett, hirtelen és csodálatosan kivirágzott. A virág, amely egy hatalmas, fénylő Éjféli Napraforgó volt, mindenki bámulatára egy csodás, gyógyító fényt árasztott. A virág fénye nem csak a kertet, hanem az emberek szívét is megvilágította, gyógyítva azokat a sebeket, amikről nem is tudtak.

A történet végére mindenki megértette, hogy a százszoros erejű map nem csak a kívánságok teljesüléséről szól, hanem arról, hogy együtt, szívből és őszintén kívánva, bármit elérhetnek. És így éltek tovább, minden évben várva a százszoros erejű napot, amikor újra és újra megtapasztalhatták a szeretet és az együttműködés csodáját.


Ma az angyalok még közelebb jönnek hozzánk, hogy segítsenek álmaink megvalósításában. Ne feledjétek, az angyalok az Isten szeretetének követei, akik segítenek nekünk abban, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból és az életünkből. Ahogy megfogalmazzátok kívánságaitokat, képzeljétek el, hogy az angyalok mellettetek állnak, és áldásukkal segítik elő, hogy minden jóra forduljon.

„Amit elültetsz gondolatban, azt aratod le az életedben.”

Ezt az ősi bölcsességet mindig észben kell tartanunk. Gondolataink és szavaink teremtő erővel bírnak, ezért használjuk ezt a hatalmat bölcsen. Ma az a nap, amikor ezek a gondolatok és szavak százszoros erővel dolgoznak nekünk.

Íme egy üzenet a mai napra: Ahogy elültetitek a pozitív gondolatokat és célokat, úgy fogják kibontakozni az életetekben a lehetőségek, mintha csak maguktól nyílnának meg az ajtók előttetek. Figyeljetek a jelekre és az útmutatásokra, amelyeket az angyalok küldenek nektek ezen a napon keresztül.

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid mantrával, amit ma magatokkal vihettek:

„A hit erejével teremtek, az angyalok áldásával megvalósítok!”

Kívánok nektek egy áldott és inspiráló estét, telis-tele teremtő erővel és az angyalok szeretetével.

Áldásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!