Szerencsehozó Jin-Jang: oszd meg és ma estig nagy szerencse történik veled!

Szerencsehozó Jin-Jang: oszd meg és még ma estig nagy szerencse történik veled!

Kedves Lelki Utazók,

Az Univerzum csodálatos módokon működik, és most egy különleges eszközt küld neked a szerencse és az egyensúly megteremtéséhez: a Jin-Jang szimbólumot. Az ősi Jin-Jang nem csupán egy összetett filozófiai koncepció, hanem egy olyan égi kód is, mely mély egyensúlyra és harmonikus összhangra hívja fel az emberi lelket.

Az angyalok azt üzenik, hogy ma megoszd ezt a különleges szimbólumot, és bevonzod az életedbe a szerencse és az egyensúly magas rezgését.

Íme egy különleges ima, hogy még inkább megtapasztald ennek a szent szimbólumnak a varázsát:

“Angyalok és Univerzum, köszönöm, hogy most találkoztam a Jin-Jang szimbólumának mély bölcsességével. Nyitott szívvel és lelki egyensúlyban kérlek, hogy tereljétek szerencsém útját. Oszd meg ezt az üzenetet és a szimbólumot azokkal, akik készen állnak arra, hogy megérintsék és megtapasztalják az egyensúly és a szerencse csodáját. Ámen.”

Oszd meg ezt a Jin-Jang szimbólumot és nézd, ahogy az életed pozitív irányba mozdul el. Még ma estig nagy szerencse fog történni veled, ha a szívedben és lélekben nyitott vagy rá.

Drága lelki társam, ez a Jin-Jang szimbólum most a tiéd. Oszd meg és engedd, hogy az egyensúly és a szerencse virágzásnak induljon az életedben és másokéban is.

Szeretettel és angyali áldásokkal,

Ui: Ne feledd, az Univerzum gyorsan dolgozik azok számára, akik is hittel és nyitottsággal állnak a változások elé. Oszd meg most, és ne maradj le az égi áldásról!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK