Szerencsehozó Talizmán: Vonzza a Pénzt, Bőséget és a Jólétet

Szerencsehozó Talizmán: Vonzza a Pénzt, Bőséget és a Jólétet

Kedves Olvasóim,

A szerencse és a bőség olyan elemek, amelyek mindannyiunk életében jelen vannak, és amelyeket sokszor szeretnénk fokozni. A szerencsehozó talizmánok hagyománya évezredekkel ezelőttre nyúlik vissza, és sok kultúrában találkozhatunk velük. Sokszor találkozhatunk azzal a gondolattal, hogy az angyalok segíthetnek nekünk abban, hogy vonzzuk a bőséget és a jólétet.

A “Szerencsehozó Talizmán” egy ilyen eszköz. A hit és a szándék hatalmas erejét hordozza, és ezáltal hozzásegíthet minket a pénz, a bőség és a jólét vonzásához. Használhatjuk ezt a talizmánt otthonunkban, munkahelyünkön, vagy akár magunknál is tarthatjuk, hogy mindig emlékeztessen a bőségre és a jólétre.

Imádkozzunk az angyalokhoz a szerencsehozó talizmán erejének megerősítése érdekében:

“Szeretett Angyalok, kérlek, segítsetek nekem a bőség, a pénz és a jólét vonzásában. A “Szerencsehozó Talizmán” segítségével kérem a szereteteteket és a segítségeteket. Segítsetek abban, hogy nyitott legyek a bőségre és a jólétre. Köszönöm, hogy velem vagytok. Ámen.”

Az áldás, amit a szerencsehozó talizmánnal kapcsolatban mondunk:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok a bőségben, amit a “Szerencsehozó Talizmán” képvisel. Legyen a talizmán ragyogó fénye körülötted, vonzza a pénzt, a bőséget és a jólétet. Szeretet, béke és bőség kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket. A “Szerencsehozó Talizmán” segíthet abban, hogy nyitottabbak legyünk a bőségre és a jólétre. Nyisd meg a szívedet, és fogadd el ezt a segítséget.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: soha nem vagy egyedül, az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK