TE MIT LÁTSZ A KÉPEN? Ez egy optikai illúzió, mindössze annyit kell tenned, hogy nézd meg a képet, majd olvasd el a jellemzésünket

TE MIT LÁTSZ A KÉPEN? Ez egy optikai illúzió, mindössze annyit kell tenned, hogy nézd meg a képet, majd olvasd el a jellemzésünket

Ha bennszülött falut láttál:
Ez a kép szorosan kapcsolódik a szabadsághoz. Valamilyen szorongató helyzetből szeretnél kitörni, ami lehet anyagi probléma, de akár párkapcsolati is.
A helyzet nagyon bonyolult, hiszen Te most egy hajó vagy, ami a nyílt vízre vágyik, de ha nem kötődsz a parthoz, könnyen elveszítheted az irányítást. A környezeted nem érti szabadságvágyadat, ezért mellettük is magányosnak érzed magad. Nincs igazán senki, akivel megbeszélhetnéd a gondjaidat, ezért magadban őrlődsz.
De még ebben a nehéz helyzetben is páratlanul értékes és tehetséges ember vagy, ezért ne hagyd magad céltalanul sodródni. Tanácsunk, hogy engedd elmúlni azt, ami már régen nem számít és csak horgonyként tart vissza, találd meg az életben azt, ami újra szabaddá tesz.

Ha egy elefántot láttál:
Az elefánt nem csak testi, de a lelki erő szimbóluma is. Neked most nagyon nagy szükséged lenne az utóbbira, mert összecsaptak a fejed felett a hullámok. Úgy érzed támogatás és segítség kellene, mert egyedül ebben a bizonytalan időszakban nem tudsz megbirkózni a problémákkal.
Kedves, becsületes, alázatos, őszinte és nagylelkű ember vagy. Sajnos nehéz időszakon mész keresztül. Hallgass a belső hangodra rázd le az összes port és a sötét gondolatokat magadról, ha kell, kiabálj és add ki a dühödet, hogy utána tudj mosolyogni és megbocsátani.
És minden alkalommal, amikor úgy érzed, nem megy, túlságosan félsz, emlékezz az elefántra, ami benned is ott rejtőzik.

FORRÁS: http://zoldujsag.hu/te-mit-latsz-a-kepen-88745


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL