Teremtő erők vannak jelen a mai napon! Fogd be a szelet a vitorládba!

teremtő 1234 1024x512 - Teremtő erők vannak jelen a mai napon! Fogd be a szelet a vitorládba!

Ezen a napon minden cselekedetünk – gondolatunk teremtő erővel hat, éppen ezért tudatosságra van szükségünk, hogy a minket körülvevő koncentrált energiákat a lehető leghatékonyabban használjuk fel, fogjuk be vitorlánkba.

Mit érdemes tenni a nap folyamán?

1. Kerüld a negatív érzéseket, gondolatokat, ha bármi atrocitás ér a nap folyamán, azt ne vedd fel, rázd le magadról és menj tovább
2. Próbálj egyensúlyba – harmóniába kerülni. Ezt segítheti egy meditáció, egy masszázs, vagy egy kellemes fürdőzés illatos mécsesekkel, nyugtató zenével
3. Fejezd ki háládat azért amid van, amit kaptál, mindenért ami megadatott számodra, ami által több lettél.
4. Legyenek benned pozitív érzések, gondolatok, gondolj arra amit elszeretnél érni – erre még később visszatérek
5. Tegyél valami pozitívat, önzetlent
6. Végezz energianövelő gyakorlatokat, ez lehet sport, csakra meditáció, kundalíni emelő gyakorlatok

Ajánlott egész nap szem előtt tartani elérendő céljainkat, vágyainkat (készíthetsz listát is) és ezt úgy megélni, mint ha már meg is történt volna. És ez itt a kulcs, a fondorlat, a varázslat ugyanis azáltal, hogy vágyad netovábbját a jelenben megéled (ez lehet egy új ház, szerelem, egészség, anyagi bőség – a variációk tárháza végtelen) és nem csak, hogy megéled, de hálát adsz érte, megköszönöd és átérzed minden porcikáddal a beteljesülést, az univerzum erre reagálni fog és működésbe lép. Ez a teremtés receptje. Ezt megteheted bármikor, de ezen a kivételes napon mindez 10.000.000-szorosan fog működni, neked, éred.

(A teremtő meditáció alatt érdemes elégetni egy szantál füstölőt, és meggyújtani egy fehér mécsest – gyertyát, melyek felerősítik a teremtő energiák áramlását az univerzum felé)

Éld meg a mát és teremtsd meg a jövődet!!

forrásul szolgált: http://spiritualisutikalauz.blog.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL