Titkos gyógyító ima: Megvéd a betegségektől és védelmet ad az életedben!

Titkos gyógyító ima: Megvéd a betegségektől és védelmet ad az életedben!

Kedves Olvasóim,

Az angyalok gyógyító ereje olyan ajándék, amely mindannyiunk számára elérhető. Azzal bátorítunk, hogy nyisd meg szíved, és fogadd be az angyalok gyógyító energiáját sz életedbe. A “Titkos Gyógyító Ima” egy olyan eszköz, amellyel megerősíthetjük ezt az összeköttetést, és védelmet kérhetünk a betegségektől.

A gyógyulás nem csupán a fizikai testünk számára szükséges, hanem lelkünk és szellemünk számára is. Az ima egy olyan csodálatos módszer, amellyel felvehetjük a kapcsolatot az angyalokkal, és kérhetjük segítségüket.

A “Titkos Gyógyító Ima”:

“Szeretett Angyalok, kérlek, töltsétek be engem és az életem minden területét a gyógyító energiátokkal. A “Titkos Gyógyító Ima” segítségével kérem a szereteteteket és a védelmeteket. Védjetek meg engem minden betegségtől, és adjatok védelmet az életemben. Köszönöm, hogy velem vagytok. Ámen.”

Ezt az imát minden nap elmondhatjuk, vagy akár többször is, amikor csak szükségét érezzük. Az ima segíthet abban, hogy fokozzuk az angyalok gyógyító erejét életünkben, és hogy megtaláljuk a békét és a harmóniát.

Gyógyító áldás:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok a gyógyulásban és a védelemben, amit nyújtanak. Legyen a “Titkos Gyógyító Ima” fénye körülötted, óvjon és védjen minden bajtól. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket. A “Titkos Gyógyító Ima” hordozza ezt a szeretetet és védelmet. Nyisd meg a szívedet, és fogadd el ezt a segítséget.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: soha nem vagy egyedül, az angyalok mindig ott vannak, hogy megvédjenek és gyógyítsanak.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK