Tízmilliószoros nap van – így kívánj, hogy teljesüljön!

buddhafej - Tízmilliószoros nap van – így kívánj, hogy teljesüljön!

A mai tízmilliószoros nap – fontos, hogy ilyenkor arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Most ehhez nyújtunk segítséget.

A tízmillószoros, vagyis dharmacsakra napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ezért fontos, hogy ilyenkor arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Most ehhez nyújtunk segítséget.

Teremts!

A módszer nagyon egyszerű. Tulajdonképpen még hinned sem kell benne! Az univerzum ugyanis olyan, akár egy katalógus, amelyből csak ki kell választani a „terméket”. Neked sincs semmi másra szükséged. Egyszerűen mondd ki halkan vagy hangosan, amit szeretnél!

Persze az már egyáltalán nem mindegy, miképp fogalmazod meg kérésedet. Sem a tudatalatti, sem a világegyetem nem érti azt a megfogalmazást: „nem akarom ezt vagy azt”, illetve: „remélem, nem történik meg ez vagy az”. Hiszen amit az ember nem akar, de képe a szeme előtt lebeg, útjában áll valódi vágyainak. Magyarán: mindig pozitívan kell fogalmazni. Tehát legjobb, ha ezt mondod: „Ezt és ezt akarom, ez és ez történjen!”

Kérdéseidet nem kell sokszor elmondanod! Hiszen egy katalógusból is csak egyszer szokás rendelni. Az nem járja, hogy valaki feladja a rendelést, aztán elkezd kételkedni benne, vajon megérkezett-e, ezért feladja még párszor. Hinned kell, hogy amit kértél, teljesül.

Természetesen nem egyszerű egy régóta vágyott esemény bekövetkeztét tökéletes nyugalommal várni. Az ember ilyenkor akaratlanul is arra gondol: „Hé, ti, odafönn, hallottátok a kérésemet?” A türelmetlenség valójában azt jelzi, kételkedsz a sikerben. Pedig minél inkább bízol a módszerben, az annál hatékonyabban működik.

Mondj hálát!

Ha minden nap hálát adsz, azért amid van, pozitívabb, boldogabb és sikeresebb lehetsz. Hogyan csináld? Lefekvéskor gondold végig a napodat és sorold fel magadnak, mi az amiért köszönetet mondasz. Például így: „Hálás vagyok, mert ma sütött nap, találkoztam a barátnőmmel és finom vacsorát főztem a családomnak.” Ha úgy érzed, semmi különösebb nem történt veled , akkor mondj köszönetet azért, ami teljesen természetesnek tűnik az életedben. Például, hogy van hol laknod, van mit enned, vannak barátaid stb. …Hiszen sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, tulajdonképpen mennyi jó történik velünk, mennyi „csoda” van az életünkben. Észre fogod venni, minden egyes kimondott mondattal egyre jobb kedvű leszel.

Mondj köszönetet a rosszért!

Természetes, a jóért könnyű hálát adni. A tízmilliószoros napon azonban az is feladat, hogy elengedd a régi sérelmeidet, illetve megpróbálj a rosszra kihívásként, megoldandó feladatként tekinteni. Fontos megjegyezni, hogy valójában nincsenek jó és rossz eseményeket, ezeket mi, emberek „címkézzük”.

Ha tehát úgy érzed valamilyen csalódás ért vagy valamilyen nehézséggel kell szembenézned, igyekezz felfogni azt úgy, hogy mit kell megtanulnod az adott eseményből. Ráadásul, ha a rosszért mondasz köszönetet, azzal magadhoz vonzhatod a legjobb megoldást is. A tízmilliószoros nap tehát erre is tökéletesen alkalmas!

Mit tegyél még ezen a napon?

  • A spirituális gyakorlatok végzése javasolt.

  • Gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben.

  • Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, mondd ki hangosan, hogy elengedd őket!

  • Problémáid, gondjaid feloldását érdemes erre a napra időzíteni

  • Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!

  • Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.

  • Lásd, hogy az emberek világbékét ünnepelik!

Jó tudni, hogy…

…a tibeti buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.

FORRÁS: https://www.astronet.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL