Uriel Arkangyal üzenete: Bízz magadban, mert mindig veled vagyunk

Uriel Arkangyal üzenete: Bízz magadban, mert mindig veled vagyunk!

Az Arkangyalod üzenete:

“Higgy az erődben és az intuíciódban, hiszen mindig az érdekedben dolgozunk. Tudd, hogy bármilyen nehéz helyzetben vagy, mindig lesz egy fény, ami vezet utadon. Hidd el, hogy a múlt minden élménye és tapasztalata hozzájárul az erődbe és a bátorságodhoz, hogy megbirkózz a jelen kihívásaival.”

Az Angyalkártya tanítása azt sugallja, hogy mindannyiunknak szüksége van arra, hogy bízzunk az erőnkben és az intuíciónkban, valamint hogy higgyünk abban, hogy az égiek mindig velünk vannak és segítenek nekünk az utunkon. Uriel Arkangyal üzenete bátorít minket arra, hogy merjünk hinni magunkban, és hogy sose adjuk fel az álmainkat és a céljainkat.

Az Uriel Arkangyal üzenete arra buzdít, hogy bízzunk magunkban, és higgyük el, hogy minden kihívás, amellyel szembenézünk, csak megerősít bennünket, és segít elérni a céljainkat. Az üzenet azt is hangsúlyozza, hogy mindig létezik fény a sötétségben, és hogy sose adjuk fel, ha nehézségekkel küzdünk.

Ha szeretnél többet megtudni az Uriel Arkangyal üzenetéről, akkor olvass tovább a blogomon, és használd fel az inspirációt az életedben. Hiszen mindig létezik valaki, akinek az üzenetei segítenek elérni a céljainkat.


Az “Angyalkártya” azt üzeni, hogy mindig hallgassunk a szívünkre, és tartsuk magunkat a legmagasabb jó szándékhoz. Az üzenet arra ösztönzi az embereket, hogy nyissák ki szívüket az égiek előtt, és engedjék meg, hogy az öröm és a béke áramoljon életükbe.

Az “Angyalkártya” segítségével megtanulhatod, hogyan erősítheted kapcsolatodat az égiekkel, és hogyan engedheted át magad az Univerzum végtelen szeretetének.

Az “Angyalkártya” üzenete megerősíti azt a hitet, hogy mindig létezik olyan magasabb erő, ami segítségünkre van, hogy megtaláljuk az utat az életünkben, és hogy az életünk célja az, hogy boldogok legyünk. Ha szeretnél többet megtudni erről az üzenetről, akkor látogass el a blogomra, és olvass tovább az “Angyalkártya” tanításairól.


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK