Válassz egy ajtót és megmondjuk hogyan végződik majd a 2019-es éved!

Válassz egy ajtót és megmondjuk hogyan végződik majd a 2019-es éved!

Szomorú, hogy az elmúlás időszakában vagyunk és az év is szépen lassan elhanyatlik. Jó lenne tudni, hogyan is fog véget érni ez a 2019-es esztendő, ugye? Szerencsére elhoztunk számodra egy szórakoztató tesztet, amellyel nincs is más dolgod, mint választani egy gyönyörű ajtót és kideríteni, hogy a te 2019-es éved, hogyan fog véget érni.

1. Egyes ajtó

Azok a kihívások, amikkel küzdöttél, mind mögötted lesznek, amikor belevágsz az új évbe, tele ígérettel és izgalommal. A problémák megoldására összpontosítasz és minden helyzetben a legjobb eredményeket fogod megtapasztalni. Boldogan és lelkesen fogsz felébredni újév napján. Elfelejted az elmúlt év minden baját és azokra csodás dolgokra fogsz összpontosítani, amiket a 2018-as év tartogat számodra.

2. Kettes ajtó

Az új év jóra fordul majd számodra. Minden régi aggodalmadat és félelmedet félreteheted végre és készen állhatsz a változásokra, amiket önmagadtól remélhetsz. Mosolyogva tekintesz majd vissza az elmúlt évre és még nagyobb mosollyal várod majd az előtted álló új esztendőt, tele lehetőségekkel. A 2020-as év egy igazán ígéretes éved lesz tele boldogsággal, szeretettel és izgalmakkal.

3. Hármas ajtó

Elégedettséggel és boldogsággal tekintesz vissza a 2019-es évre, megszabadulva minden stressztől, amit az élet az utadba sodort, készen állva arra, hogy megragadd a 2020-as év nyújtotta reményt és szeretet. Olyan magabiztossággal viszed végig a 2019-es évedet, mint eddig még soha semmit. Egyensúlyt és magabiztosságot sugárzol majd a környezetedbe is és sokkal közvetlenebb leszel, mint valaha.

4. Négyes ajtó

Az új év megérett a sikerre, a boldogságra és a szeretetre. Elbúcsúzol az elmúlt év minden negativitásától és üdvözlöd a 2020-as év minden pozitív változását, amelyek javítják majd az életedet. Magabiztos leszel és az év lezártával jobban fogod érezni magad, mint eddig valaha. Bízni fogsz az ösztöneidben és szembeszállsz minden olyan problémával, amelyeknek eddig ellenálltál. Csak a jót látod majd magadban és másokban is.

5. Ötös ajtó

Visszatekintve az elmúlt évedre, mosolyogva nyugtázod, hogy a következő éved még jobb lesz! 2020 a szeretet, a boldogság és a béke éve lesz. Az új év rengeteg lehetőséget hoz majd számodra, hogy ragyoghass és tovább növekedhess! Az év úgy fog véget érni, hogy azzal kell szembesülnöd, hogy annyi boldogság vár rád, amiről álmodni sem mertél volna. Ez felszabadítja az összes múltbéli fájdalmadat és békésen indulhatsz az új év felé.

6. Hatos ajtó

2019-es év egy komoly üzenettel ér véget számodra! De ami még jobb, hogy a 2020 tele lesz békével és boldogsággal számodra és szeretteid számára egyaránt. Jelenleg is minden rendben van az életedben, de az új évet még több szeretet és siker gyarapítja, mint amit valaha is elképzeltél! Visszanézel és mosolyogsz a mögötted álló évre. 2020 lesz a legígéretesebb éved, tele boldogsággal, szeretettel és izgalommal.

Te is ezt remélted az elkövetkező évedre? Oszd meg másokkal is, hogy megtudhassák, az ő számításaik hogyan alakulnak majd!


forrás: https://www.tudasfaja.com/valassz-egy-ajtot-es-megmondjuk-hogyan-vegzodik-majd-a-2019-es-eved/


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL