Válassz egy angyalt, és olvasd el a decemberi hónap spirituális üzenetét!

Válassz egy angyalt, és olvasd el a decemberi hónap spirituális üzenetét!

Az Univerzum üzenete a legkülönbözőbb csatornákon keresztül érkezik el hozzánk, és ha elég figyelmesek vagyunk, akkor nap, mint nap megtapasztalhatjuk a szakrális támogatást az életünkben.

Ha meg szeretnéd tudni, hogy mi a decemberi hónap üzenete számodra, válassz egyet az alábbi angyalkártyák közül, azt, amelyik a legszimpatikusabb számodra.

1. “Az Univerzum teremtménye vagy, a kreativitás, a szeretet és a bölcsesség tükröződik benned”

A decemberi hónapban a kreativitás, a szeretet és a bölcsesség fogja áthatni az életed. Új területeket fogsz felfedezni az életedben, így sokkal közelebb kerülhetsz az igazi lényedhez. Új barátságokra teszel szert, olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik elősegítik, hogy sokkal boldogabb életed legyen.

2. “A tisztaság által következhet be csak az igazi fejlődés”

Olyan ember vagy, aki egész élete során a fejlődésre törekszik. Most minden segítséget megkapsz ehhez, az Univerzum új ajtókat nyit meg az életedben, ebben a hónapban sokkal boldogabb leszel, mint eddig valaha. Az eddig erőfeszítéseidért most megkapod a méltó jutalmad.

3. “Elcsendesedés által közelebb kerülhetsz a valódi lényedhez”

Lehet, hogy elfoglalt életet élsz, de most szánj egy kicsit több időt az Univerzummal való kapcsolódásra, hogy valóban megértsd, ki is vagy valójában. Az igazi hit megélése átélése most nagy segítségedre lehet, felemelő érzés átérezni azt, hogy bármi is történjen körülötted, mindig biztonságba vagy.

4. “A szeretetből fakadó gondolatok boldogsághoz vezetnek”

A gondolkodás valóságos létszükséglet számodra, szinte egyetlen pillanatig sem tudod leállítani az agyad. Ez azonban hasznos is lehet, de csak akkor, ha pozitív töltetű gondolatokat táplálsz magadban. Terjeszd ki a szeretetet a környező világra, és ezáltal boldogabbá teheted az életed. December a szeretet hónapja, így sokkal könnyebb lesz szeretettel elárasztani a környezeted.


forrás: https://filantropikum.com/valassz-egy-angyalt-es-olvasd-el-a-decemberi-honap-spiritualis-uzenetet/


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL