Válassz egy Buddhát, egy nagyon fontos üzenetet tartogat számodra!

Válassz egy Buddhát, egy nagyon fontos üzenetet tartogat számodra!

1,Bízd magad a sorsra és hidd el a jó útra terel majd. Semmire se mondj igent, amit gyanúsnak találsz.

2,Túlvállalod magad. Lazíts, különben egészséget látja kárát.Ne bízz meg senkiben, tartsd meg üzleti és egyéb titkaid, hiszen olyan emberek lépnek majd az életedbe, akik ezeket felhasználnák akár ellened is!

3,Csak olyan tettekbe menj bele, amivel másoknak nem ártasz. Mindig jobb az egyenes út.Minden kedvezően alakul majd a munka terén, de szeretteiddel tölts minél több időt!

4,Kis és nagy győzelmek is várnak rád 2017-ben. Minden összejöhet!Ne fogadd meg mások tanácsát, ragaszkodj a saját elképzeléseidhez, hidd el kifizetődő lesz!

5,Rengeteg kiadás és idegeskedés vár rád, próbálj meg ne belebolondulni a nehézségekbe, mindenkinek vannak hullámvölgyei.Végre kibékülsz saját magaddal és harmonikusan folytatódhat az életed.

6,Egy olyan ember lép be az életedbe aki rengeteg szenvedéllyel és örömmel ajándékoz majd meg!Ne akard egyedül megváltani a világot. Ha elakadsz kérj segítséget!

7,Bízz az ösztöneidben és elérhetővé válik a régóta dédelgetett álmod!Sok év után végre ez a te éved lesz! Vágj bele bátran bármibe, minden sikerülni fog!

8,Képessé válsz megfelelően mérlegelni dolgokat, így kicsit hangsúlyosabbá válnak szeretteid. Ez így helyes, ne térj le az utadról!Folytasd a kitartó munkát és minden a tiéd lehet! Végre beérik a munkád gyümölcse!

9,Ne hagyd, hogy érzelmeid eluralkodjanak feletted, hisz károsan hatással lesznek a terveidre!Új lehetőségek nyílnak meg előtted, ne szalaszd el őket, figyelj jól!


FORRÁS: https://www.tudasfaja.com/valassz-egy-buddhat-egy-nagyon-fontos-uzenetet-tartogat-szamodra/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL