Válassz egy kártyát és ismerd meg a személyre szóló üzenetedet!

kártyát - Válassz egy kártyát és ismerd meg a személyre szóló üzenetedet!

A pozitív hozzáállás lehet a változás mozgatórugója. Ki ne szeretné közülünk megtudni, hogy a sors mit tartogat számára? Érdemes tudni, hogy mire kell felkészülnünk és hogy azt elkerüljük-e vagy előnyünkre fordítsuk. Ma elhoztunk nektek egy tesztet, amely a jövőre vonatkozó fontos üzenettel lát majd el.

Nézd meg a kártyákat figyelmesen, hagyd, hogy a megérzésed irányítson és válaszd azt, amelyik a legközelebb áll hozzád. A kártyához tartozik egy üzenet, amely remélhetőleg egész életedre vonatkozóan inspiráló lesz majd.

1. Az Erő üzenete

Nyilvánvaló, hogy nem választhatunk meg minden eseményt, ami életünk során az utunkba kerül, azonban megválaszthatjuk azt, hogy hogyan reagáljunk egyes helyzetekre.

Vannak olyan érzelmek, amelyek korlátoznak minket, ilyen például a harag, a kétségbeesés vagy a düh, ugyanakkor vannak olyan érzések, amelyek segítenek az életben előrejutni és felemelkedni, mint az optimizmus, a szeretet és a hit. Végül az, hogy hogyan reagálsz, csak és kizárólag a te döntésed és valóban a te irányításod alatt áll.

Ha szeretsz, a szeretetet vonzod be, ha boldog vagy a boldogságot, és ha azt szeretnéd, hogy jó dolgok érkezzenek az életedbe, akkor töltsd meg az elmédet pozitív gondolatokkal és tapasztalni fogod, hogy a világegyetem bősége és fénye ragyog majd rád.

2. A Szeretet üzenete

Hogyan érzed most magad? Milyen érzések vannak benned? Az elméd olyan, mint egy nagy vetítővászon, amelyen a gondolataiddal tervezel. Igazán lenyűgöző, hogy ezek a gondolatok, amiket az elméd teremt, hogyan jelennek meg a való életben.

Ha a gondolataid pozitívak, ragaszkodj hozzájuk és terjeszd őket a körülötted lévő emberek körében is. Minden nap mondj köszönetet elalvás előtt mindazért, ami az életedben van. Ha viszont szomorú események történnek veled, akkor vetítsd le úgy az elmédben, ahogyan szeretted volna, hogy történjenek, és ne hagyd, hogy a szomorúság felülkerekedjék rajtad.

Ezek az egyszerű cselekedetek képesek átalakítani a világot és a te személyes hozzáállásodat. Itt az ideje, hogy szeretettel tárd ki a karodat és befogadd azokat a csodálatos dolgokat, amiket a világegyetem tartogat számodra!

3. A Változás üzenete

Ez az üzenet azért érkezett el hozzád, hogy emlékeztessen rá a boldogság a te választásod kérdése, amelyet minden nap meg kell hoznod. A boldogság nem körülményeid következménye, hanem benned lakozik, és annak eredményeképpen jutsz el hozzá, hogy megérted, vannak olyan helyzetek, amelyeken nem lehet változtatni, viszont a választás, hogy másképpen tekints rájuk, a te kezedben van.

Itt az ideje, hogy boldog légy és itt az ideje, hogy megváltoztasd azt, hogyan tekintesz bizonyos dolgokra az életedben. Ekkor meg fogod látni, hogy nincs olyan probléma vagy kihívás, amelyet ne lennél képes legyőzni és nincsen válság, egyszerűen képesnek kell lenned rá, hogy a lehetőségek közül mindig a lehető legjobbat válaszd. A csalódottságot fel fogja váltani a hit, minden napod egyre jobb lesz és rájössz, hogy a legcsodásabb dolgok még csak ezután következnek.

Reméljük, hogy hasznos volt számodra ez az üzenet és köszönjük, hogy elolvastad. Ez számunkra is öröm, mert minden üzenet nyomot hagy a lélekben.

Ha tetszett, kérünk, hogy oszd meg másokkal is!


FORRÁS: http://www.tudasfaja.com/valassz-egy-kartyad-es-ismerd-meg-a-szemelyre-szolo-uzenetedet/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL