Válassz egy kártyát, és kapsz egy különleges üzenetet a szerelmi életedről

Válassz egy kártyát, és kapsz egy különleges üzenetet a szerelmi életedről

Válaszd ki azt a kártyát, amelyik a leginkább vonz téged, és tudd meg, milyen különleges tanácsot tartogat a számodra!

1. A kulcs

Ez a válasz mindarra, amit szeretnénk, és ahová szeretnénk eljutni. A megoldott problémákat és a helyes választást jelképezi. A szerelemben azt jelenti, hogy a siker kulcsa a kezedben van, csak annyi a dolgod, hogy elfordítsd a kulcsot a zárban, és előrelépj, abba az irányba, ahová el kell jutnod.

Ez a kártya cselekvésre szólít fel: meg kell tenni, dönteni kell, lépni kell. Csak rajtad áll, hogy megtapasztald a harmónia és a boldogság pillanatait.

2. A négylevelű lóhere

Ez a kártya a szerelemben bizonytalanságot, a továbbjutás nehézségét jelenti, ennek megoldásához bölcsességre lesz szükséged. Elemezd ki alaposan a helyzetet, teremts párbeszédet, és légy türelmes, mielőtt bármit is tennél.

Gondoskodj a saját biztonságodról, és tudd, hogy légy nagylelkű, anélkül, hogy megfeledkeznél önmagadról. Ha megpróbálsz megakadályozni valakit abban, hogy megtegyen valamit, az rendkívül önző cselekedet. Ha különféle helyzetekben megérted a partneredet, sok kellemetlenséget elkerülhetsz.

3. A csillagok

A függetlenség és a zsenialitás jelen van benned, vagy a partneredben, és ez bizonytalanságot hoz a kapcsolatotokba. Fontos, hogy megosszátok egymással az érzéseiteket, hogy ne távolodjatok el egymástól a jövőben.

Az egyedülállóknak nagyszerű alkalom ez, hogy új kapcsolatba kezdjenek, és ha már kiszemeltél magadnak valakit, fektesd az energiáidat ebbe a kapcsolatba, mert az önbizalmad és a zsenialitásod most feltörekvőben van.


forrás:https://filantropikum.com/valassz-egy-kartyat-es-kapsz-egy-kulonleges-uzenetet-a-szerelmi-eletedrol/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL