Válassz egy mola képet – nézd meg, mit üzen neked!

Hogy mi is az a mola? Egy dél-amerikai kézműves csoda, amit több anyagréteg kivágásával, majd összeragasztásával alkotnak művészi képpé.

Egy önismereti teszt következik, amelyben arra kérlek, hallgass a megérzéseidre. A négy mola-képre vess egy pillantást és válaszd ki a számodra legszimpatikusat. Azt, amelyikről azt érzed, megszólít téged. Ha megvagy, a kép alatt olvasd el, mit súg neked a kép.

1.) Nyugalom!

Mondhatnék olyanokat, hogy “nem hajt a tatár”, meg “lassan járj, tovább érsz”, de inkább tedd a kezedre a szíved. Mostanában sokszor érszed azt, hogy túlvállaltad magad, ezer felé szakadsz, még éjszaka sem tudod lenyugtatni az agyadat, ami kattog, terveket sző és ezer fokon pörög. A kép azt üzeni neked, hogy nyugodj le egy picit. Rendezd a gondolataidat, meditálj, pihenj, mert ennek nem lesz jó vége. Megéri: sokkal több erőd és energiád lesz véghez vinni a terveidet, miközben valószínűleg el tudod hagyni azokat a nyűgöket, amik már inkább terhet jelentettek.

2.) Motiváció!

Csak szaladsz előre és észre sem veszed, hogy elveszítettél valamit? Fuss vissza és keresd meg a kincset, amit úgy hívnak, motiváció. Mostanában sokszor érzed magad fáradtnak és valahogy nem találod a helyed. Pedig vannak céljaid, álmaid, amikre most még legyintesz: úgysem sikerül. Dehogyis nem! Csak fogadd el az alapszabályt: minden siker rajtad múlik, csak te tehetsz azért, hogy megéld az álmaidat. Tessék szépen megkeresni a motivációt, amit szintén te ástál el jó mélyre.

3.) Sodrás

Ne legyél ennyire merev! Én elhiszem, hogy te felvázoltál egy nagyon szép jövőképet magadnak és ahhoz tartod is magadat. DE! Néha muszáj letérni az útról, mert korántsem biztos, hogy az eredeti elképzelésed volt a helyes. Bár igazán racionális ember vagy, de látod, most is azt az üzenetet kaptad, hogy egy kicsit hagyd, hogy a dolgok körülötted maguktól folyjanak. Hagyd, hogy egy picit sodródj az életed csónakjában!

4.) Szeretet

Talán a legfontosabb kártyát sikerült kiválasztanod. Sokan azt mondják, a szeretet az élet értelme – igazuk van. De az üzenet elsődleges jelentése rólad szól. Szeresd magad! Ezt mennyien elfelejtik! Pedig alap: a kártya üzenete: szeresd magad!

fordította: diamonds

Forrás


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL