Válassz egy törzsi maszkot és mi eláruljuk milyen ember vagy az álarc mögött!

Válassz egy törzsi maszkot és mi eláruljuk milyen ember vagy az álarc mögött!

1. A Beszélő

Nagyon érzelmes típus vagy, aki azonban nem fél sebezhetővé és kifejezővé válni. Felfogod a szavaid nagyságát és nem akarod az erődet arra használni, hogy azzal másoknak árts. Mivel tudatában vagy a következményeknek, alaposan átgondolod a szavaidat, mielőtt beszélnél.

2. A Nevető

Szeretsz jól szórakozni és nem különösebben érdekel, hogy másoknak mi a véleményük rólad. Olyan szabad a lelked, amilyenre a legtöbben vágyakoznak. A humorérzéked az erősséged és ezt használod fel eszközként arra, hogy a környezeted felvidítsd. Tudod jól, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy túlságosa komolyan vegyük a dolgokat.

3. A Harcos

A tűz benned van, ami igazán nagy harcossá tesz téged. Soha nem hagyod félbe azt, amit elkezdtél és soha nem hagyod, hogy mások a kedvedet szegjék. Hatalmas erő van benned ahhoz is, hogy másokat bátoríts. Nem számít, hogy milyen kemény az élet, te fenntartod a mosolyodat.

4. Az Őrült

Óvakodj a belső démonaidtól. Valószínűleg most komolyan küzdesz valamivel, ezért fontos, hogy ellenőrzés alatt tartsd az érzelmeidet. Kerüld el a konfrontációkat, hogy elkerülhess olyan robbanásokat, amiket később megbánnál.

5. Az Uralkodó

Vezető erővel és sajátos karizmával rendelkezel. Amellett, hogy szigorú vagy, egyben barátságos is, attól függ, hogy a szituációban hogyan kell megnyilvánulnod. Az emberek tudják, hogy bízhatnak benned, de azzal is tisztában vannak, hogy hatalmas hiba lenne keresztezni az utadat. Keményen megdolgoztál az emberek tiszteletéért, ezért a képességedet arra használod, hogy pozitív változást hozhass a világba.

6. A Spirituális

Legnagyobb erősséged az intuíciód. Mivel hihetetlenül empatikus vagy, úgy tudsz olvasni az emberekben, mint a nyitott könyvekben és képes vagy kapcsolódni hozzájuk, legyenek bármilyen típusok. Ezt a képességedet arra használod fel, hogy a körülötted élők életét jobbá tedd. Ahelyett, hogy ítélkeznél mások felett, mindig megpróbálod magad a helyzetükbe képzelni.

7. A Gyógyító

Egy adakozó lélek vagy. Amikor baj van, te vagy az első, aki felbukkan és felajánlja a szolgálatait és az idejét. Mindenki tudja, hogy megbízhat benned. Bár soha nem kérsz semmit cserébe, mindig viszonzást váltasz ki az emberekből.

8. A Csendes

Nagyon kiszámíthatatlan és titokzatos vagy. Bár tudatában vagy a képességeidnek, tudod, hogy az a legjobb, ha alázatos maradsz és így hozod ki magadból a legtöbbet. Hajlamos vagy a befelé fordulásra, hogy egyedül tölthesd az idődet, azonban ha lehetőséget látsz rá, akkor akár te lehetsz a parti lelke is.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/05/16/valassz-egy-torzsi-maszkot-es-mi-elaruljuk-milyen-ember-vagy-az-alarc-mogott/


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL