Válassz egyet az élet 6 fája közül és tudd meg mit üzen számodra!

A döntéseink sokat elárulnak rólunk. Az alábbiakban 6 fa képét mutatjuk meg, és neked választanod kell. Ez a teszt felfedi a valódi énedet!

1.Felelősség és nyugalom:

Természetesen mindig teljesíted a feladataidat a legjobb tudásod szerint. Szerény, de vállalkozó személy vagy, és ez általában nagyszerű humorérzékkel jár. De mindenekelőtt harcolsz, hogy fenntartsd békét és nyugalmat az életedben, és környezetedben.

Tudod, hogyan közvetíthetsz az érvek során, de félsz a konfrontációtól és visszavonulsz azokra a helyekhez, amelyeket nyugodtnak és biztonságosnak tartasz. Itt tudja, hogy biztonságban lehet.

Van egy kemény kihívás előtted: meg kell tanulnod elfogadni a dolgokat, és csak sodródni az áramlattal, jöjjön aminek jönnie kell. Ne felejtsd el, hogy minden okkal történik. Az te feladatod az, hogy kitaláld, mi ez, és hozd ki magadból a legtöbbet minden helyzetben, és folyamatosan bölcsebb leszel minden egyes leckével, amelyet az élet ad neked.

2. Együttműködés és megfontolás:

Te olyan típúsú ember vagy aki mindig keményen dolgozik, hogy megkapják azt, amit az életben akarnak, és segítenek másoknak is. Megfontolás, őszinteség, hűség és nyitottság tulajdonságai gazdagítanak téged. Bár néha egyidejűleg számos tevékenységben és projektben veszel részt és megesik, hogy ez negatív hatással van a fegyelmedre és elveszítheted a tudatos gondolkodás képességét.

Szeretsz jó és izgalmas munkát végezni, és segíteni másoknak, de szükséged van arra, hogy a saját életedben is rendet tegyél, mert csak akkor leszel sikeres mindenben amit csinálsz. Válassz ki néhány feladatot és azokra koncentrálj teljes mértékben. Ne kezd bele, és ne vegyél rész olyan munkákban, amelyek erőn felüli erőfeszítéseket igényelnek.

3. Nagylelkűség és értelem:

Teljesen őszinte, diszkrét és ékesszóló ember vagy, aki nagyra értékeli a tudást és a jó ötleteket. Tudod, hogy az ötletek képesek megváltoztatni a világot, és ezért ragaszkodsz a tiédhez, és előseged őket, és megpróbálod őket másokhoz is eljuttatni. De ha másokkal való közömbösséggel találkozol, akkor az számodra frusztráló lehet, és nem tudod kezelni.

Ne felejtsd el, hogy három alapvető szabály van, amelyek mindazt a belső békét segítik elő, amire szükséged van: élni, élni és nem ítélkezni. Feltételezheted, hogy mindig a helyes utat választod, de ne tévesszen meg az a gondolat, hogy csak egyetlen út van.

4. Érzékenység és kreativitás:

Mindig is barátságos, művészi személyiség voltál, aki kíváncsi a világra és arra, hogyan változik. Az érzékenységed az átlagnál magasabb, így nagyszerű szépségérzettel rendelkezel (melyet a személyedre és a terekre is alkalmazhatsz) és nagy empátiával vagy mások iránt. Te mindig kifejezed a függetlenséged, és egyes esetekben túlozhatsz és túlságosan imponáló és temperamentumos lehetsz.

A te kihívásod magában foglalja a tanulás toleranciáját és a mások különbségeinek elfogadását. Ez azért van, mert mindeddig kemény konfliktusokat okozott a szeretteivel a véleménykülönbségek miatt Ha ezt a célt eléred, az életed sokkal békésebb és boldogabb lesz.

5. Kemény munka és hatékonyság:

Mindig is aktív, határozott, keményen dolgozó, célorientált ember voltál. Ha valamit akarsz, akkor nagyon közvetlen módon és minden elszántsággal jársz, hogy megkapd. De paradox módon, az a nagy erény elárulhatja magát, és a legnagyobb gyengeséggé válhat, ha túl keményen dolgozol a határértékek tiszteletben tartása nélkül. Feszültséggel tölti el a lelkedet, és ez mentális és fizikai kimerültséggel járhat.

A személyes fejlődés és a célok elérése valami csodálatos. Azonban, ha egészséges vagy te és a szeretteid, akkor azt meg kell köszönnöd, hiszen mindenért amit kapunk, köszönetet kell mondani. Fogadd el, hogy nyugalomra van szükséged, és ez jó módja annak, hogy eljuss különböző helyekre, és több időt tölthess az emberekkel, akiket szeretsz. Ez lehetővé teszi, hogy az életed és a munkád kielégítőbb és teljesebb legyen.

6.Képzelet és pontosság:

Te tele vagy célokkal és álmokkal. Elképzeléseidhez, terveidhez úgy ragaszkodsz, mintha kőből lennének.

Természetesen már elértél nagyszerű dolgokat, de ha mersz egy kicsit több szabadságot és spontaneitást adni a célok eléréséhez, akkor az életed javulni fog, és az eredmények nem kerülnek homályosulnak el. Ne felejtsd el, hogy az élet legsúlyosabb részeit szelíd, őszinte mosollyal is lehet kezelni.

FORRÁS: http://www.tudasfaja.com/valassz-egyet-az-elet-6-faja-kozul-es-tudd-meg-mit-uzen-szamodra/


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL