Válaszd ki a kereszted, hogy megtudd, milyen áldást kaptál!

kereszted - Válaszd ki a kereszted, hogy megtudd, milyen áldást kaptál!

Válaszd ki a kereszted, hogy megtudd, milyen áldást kaptál!

Támogatásra, biztató szavakra mindenkinek szüksége van, a spirituális üzenetek pedig különösen fontosak lehetnek. A kereszt szimbóluma rendkívül különleges és erős energiákat és üzeneteket közvetít számunkra.

Nézd meg az alábbi képen az öt keresztet, válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el, milyen áldást kaptál az égiektől! A választásnál fontos, hogy az első megérzésedre hagyatkozz!

Az első kereszt üzenete:

Az első kereszt szerint most a helyeden vagy. Isten még sok remek dolgot tartogat a számodra, de ezek közül párat még észre sem vettél! Haladj a megkezdett utadon, és hamarosan világos lesz számodra, hogy mik ezek. A céljaid eléréséhez minden adott, csak rajtad áll, hogy végül sikerrel jársz-e.

A második kereszt üzenete:

A kereszt spirituális üzenete szerint a legnagyobb vágyad eléréséhez még hiányzik valami, ezért fontos, hogy türelmes legyél. Néha elbizonytalanodsz, és megkérdőjelezed céljaid értelmét, fontosságát. Nem szabad feladnod, imáid meghallgatásra találtak, beteljesülni pedig akkor fognak, amikor kell. Se hamarabb, se később!

A harmadik kereszt üzenete:

Eszerint a kereszt szerint hited erős, és ez kifizetődő lesz számodra. Olykor igazságtalannak találod a veled, vagy a környezetedben történő dolgokat, de idővel rá fogsz jönni, hogy minden jó okkal történt úgy, ahogy. Isten vigyáz rád, vele való bensőséges kapcsolatod erőssé tesz.

A negyedik kereszt üzenete:

Számodra a családnál nincs fontosabb dolog a világon. Isten látja a szívedben lévő szeretetet, önzetlenséged. Imáidban sokszor másoknak kérsz segítséget. Ha tudatos leszel, és még jobban figyelsz, akkor a közeljövőben észreveheted, hogyan segítenek az égiek neked, és szeretteidnek.

Az ötödik kereszt üzenete:

A kereszt szerint a mindennapjaid megkeserítő, stresszt és szorongást okozó dolgok elmúlhatnak, ha hited megerősödik magadban és Istenben. Kérd a fájdalom enyhülését, és a továbblépés lehetőségét imádban az Úrtól, Ő majd átvállalja terheid. Higgy az isteni gondviselésben, és ne feledd: Ha holnap derűsebben ébrednél, mondj el egy imát még ma este!


forrás: https://bidista.com/valaszd-ki-a-kereszted-hogy-megtudd-milyen-aldast-kaptal/


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL