Zadkiel Arkangyal üzenete a mai napra: Áldások és megbocsátás

Zadkiel Arkangyal üzenete a mai napra: Áldások és megbocsátás

Kedves lelkem, ma Zadkiel Arkangyal üzenetét hozom el neked, aki az áldások, a megbocsátás és a transzformáció angyala. Zadkiel most arra kér, hogy nyisd meg szívedet az áldások fogadására, és hagyd, hogy a szeretet és a jóság áradjon az életedbe.

Az életedben most előtérbe kerülő helyzetek áldásokat és pozitív változásokat hoznak. Zadkiel Arkangyal szeretettel jelen van melletted, és készen áll arra, hogy segítsen neked az áldások észlelésében és befogadásában. Bízz az áldások erejében, és légy nyitott az angyali segítségre és útmutatásra.

Áldás a számodra:

Zadkiel Arkangyal, áldd meg ezt a drága lelket a szeretet, jóság és áldások energiájával. Segíts neki észrevenni és befogadni az élet áldásait, és erősítsd benne a hálát és az elismerést. Köszönjük, Zadkiel, hogy velünk vagy, és támogatsz minket ebben az utazásban. Ámen.

Angyali idézet:

“Amikor szívünkben hordozzuk a hálát, az áldások útját találjuk, és életünk virágba borul.” – Doreen Virtue

Ez az üzenet emlékeztetni kíván rá, hogy az áldások mindig jelen vannak az életünkben, és csak rájuk kell hívni, hogy segítsenek az életünk gazdagításában. Ne feledd, hogy Zadkiel Arkangyal mindig ott áll melletted, és készen áll arra, hogy támogasson téged az áldások észlelésében és befogadásában. Nyisd meg szívedet az áldások fogadására, és hagyd, hogy a szeretet és a jóság áradjon az életed minden területére.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK