Az Angyalok üzenete ma éjszakára: Amikor jól végződnek a dolgok, az sosem véletlen, őrangyalod melletted áll!

Az Angyalok üzenete ma éjszakára: Amikor jól végződnek a dolgok, az sosem véletlen, őrangyalod melletted áll!

Kedves Barátaim, a Pozitív Gondolatok közössége!

Ezen a gyönyörű napon, amikor együtt osztozunk a hit és remény üzenetében, szeretnék veletek megosztani egy mélyen megnyugtató igazságot: Amikor jól végződnek a dolgok, az sosem véletlen. Az őrangyalod mindig melletted áll, vezet és támogat az úton, amelyet Isten szánt számodra!

„Mert Ő angyalainak parancsol felőled, hogy őrizzenek meg téged minden utadon.” (Zsoltárok 91:11)

Ez az igevers bizonyítékul szolgál arra, hogy nem vagyunk egyedül a küzdelmeinkben és kihívásainkban. Az angyalok, Isten hírvivői, körülvesznek minket, hogy megvédjenek és vezessenek minden lépésünkben.

Most pedig, hadd osszak meg veletek egy üzenetet, amely erőt és reményt adhat a jövőt illetően: A közeljövőben sokan közületek tapasztalni fogjátok, hogy a dolgok hirtelen a helyükre kerülnek. Azok a helyzetek, amelyek eddig bonyolultnak és megoldhatatlannak tűntek, váratlanul jól végződnek. Ez nem más, mint az őrangyalunk finom érintése, amely vezet és segít abban, hogy a legjobb kimenetel érvényesüljön életetekben. Legyetek nyitottak és figyelmesek azokra a jelekre és útmutatásokra, amelyeket ezek az égi lények küldenek nektek!

Most pedig, csatlakozzatok hozzám ebben az imában:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel köszönjük, hogy angyalaidat, különösen őrangyalunkat küldted, hogy vigyázzanak ránk és vezessenek minden utunkon. Kérünk, segíts nekünk észrevenni és követni az útmutatásukat, hogy életünk a Te terveid szerint alakuljon. Áldd meg mindazokat a helyzeteket, amelyekben most vagyunk, és fordítsd jóra azokat, még akkor is, ha mi magunk nem látjuk a kiutat. Tölts el minket békével és bizalommal, tudva, hogy az őrangyalunk mellettünk áll, és Te mindig gondoskodsz rólunk!

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, minden jól végződő dolog mögött van egy láthatatlan kéz, egy égi segítség, amely sosem hagy el benneteket. Legyen szívünk nyitott arra, hogy érezzük és fogadjuk ezt az égi gondoskodást, és tudjuk, hogy amikor a dolgok jól végződnek, az sosem véletlen.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!