Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Kedves Olvasónk!

A világban, olyan gyakran találkozunk kihívásokkal, könnyű úgy érezni, mintha minden reményünk elszállt volna. De mit tegyünk, amikor úgy tűnik, hogy minden kapu bezárul előttünk? A válasz egyszerű, de mégis mélyreható: Forduljunk imádságban a Teremtőhöz.

Az imádság nem csupán szavak sorozata; az imádság egy kapcsolat, egy beszélgetés a szívünk és az Univerzum szeretetének forrása között. Amikor úgy érezzük, hogy elveszítettük a reményt, egy őszinte imádság hídja lehet a reménytelen sötétség és a fényes megújulás között.

A remény imája:

Ó, Szeretet Forrása, aki minden létezés közepette állsz, Kérlek, hallgasd meg ma a szívem kiáltását. Elveszettnek és magányosnak érzem magam, de tudom, hogy Te sosem hagysz el.

Kérlek, világítsd meg az utamat, Mutasd meg nekem, hogy melyik lépés vezet a békéhez és megnyugváshoz. Adj erőt, hogy szembenézhessek a félelmeimmel, És bátorságot, hogy lépjek tovább, még akkor is, ha remegnek a lábaim.

Adj reményt, amikor úgy tűnik, hogy minden elveszett, és szeretetet, ami betölti szívem minden zugát.

Ámen.

A remény áldása:

Legyen áldott a te utad, amint ezt az imát szívedből fohászkodod. Nyíljon meg előtted minden zárt ajtó, és táruljon fel a világosság, még a legnehezebb napokon is. Hiszen te soha nem vagy egyedül; a szeretet és a remény mindig veled van!

Kedves Olvasó, készülj fel egy csodálatos átalakulásra az elkövetkezendő időszakban. Az imádság, amit most magadhoz ölelsz, hídként szolgál a jelen és a jövő között. Nyitott szívvel és őszinte hittel imádkozva megnyílnak előtted azok az ajtók, amelyekről nem is gondoltad volna, hogy léteznek. A remény újra megerősödik benned, és a félelmek, amelyek korábban megkötöztek, elhalványulnak.

Ha ez az imádság érintett téged, vagy ismersz valakit, aki éppen egy nehéz időszakon megy keresztül, oszd meg ezt a cikket. Legyen ez a te alkalmad, hogy fényt hozz mások életébe. Emlékezz, a remény üzenete és az imádság ereje összeköt minket, függetlenül attól, hogy kik vagyunk, vagy honnan jöttünk. Osszuk meg ezt a szeretetet és reményt, és hozzunk létre egy világot, ahol senki sem érzi magát egyedül.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!