Mihály Arkangyal védelme alatt állsz az elkövetkező időszakban, gyere, olvasd el, miben segít Neked!

Mihály Arkangyal védelme alatt állsz az elkövetkező időszakban, gyere, olvasd el, miben segít Neked!

Kedves Barátaim, szeretett Olvasóink!

A mai napra egy különösen erős és vigasztaló üzenetet hoztam nektek. Ez az üzenet egy oltalmazó erőről szól, amely mellettünk áll az elkövetkezendő időszakban. A hírnök nem más, mint Mihály Arkangyal, aki Isten legbátrabb és legerősebb harcosa, aki most különös figyelemmel kísér és védelmez minket minden nehézség és küzdelem közepette!

“Néha Isten angyalokat küld elénk, hogy erőt és védelmet nyújtsanak nekünk azokban az időkben, amikor a leginkább szükségünk van rájuk. Mihály Arkangyal különleges erőt képvisel, amely bátorít és támogat minden harcunkban!”

A Biblia számos helyen említi Mihály Arkangyalt mint a hűséges és erőteljes védelmezőt. Az egyik legjelentősebb ige, amely őt említi, a Júdás levélében található:

“Mikor Mihály arkangyal összeveszett az ördöggel, és vitatkoztak Mózes teste miatt, nem merte vádoló szóval illetni, hanem azt mondta: ‘Rójon meg téged az Úr!'” (Júdás 1:9)

Ez az ige azt mutatja, hogy Mihály védelmező szerepet tölt be, még a legmagasabb szinteken is.

Az elkövetkezendő időszakban különösen szükségünk lesz Mihály Arkangyal védelmére. Sokan szembesülünk majd olyan kihívásokkal, amelyek próbára teszik hitünket és erőnket. Mihály Arkangyal segítsége érezhető lesz abban, hogy erőt adjon nekünk ezekben a pillanatokban, megvédjen a negatív energiáktól és segítsen fenntartani békénket és biztonságunkat!

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk és hűséges Mihály Arkangyal,

Köszönjük, hogy védelmező szárnyaid alá veszel minket ebben az időszakban. Kérünk, adj erőt és bátorságot, hogy szembenézzünk minden kihívással, amely előttünk áll. Tartsd távol tőlünk a negativitást és a rosszindulatot, és segíts fenntartani lelki békénket és biztonságunkat. Legyél velünk minden lépésünkben, és emlékeztess minket arra, hogy sosem vagyunk egyedül, mert Te és Mihály Arkangyal mindig velünk vagytok!

Ámen.

Kedves Olvasóim, lépjetek ki ma a világba azzal a tudattal, hogy Mihály Arkangyal védelme alatt álltok. Bízzatok abban, hogy a legnehezebb időkben is mellettetek áll, segít átvészelni a viharokat, és erőt ad harcolni a jóért. Higgyétek el, hogy vele minden akadály legyőzető!

Szeretettel és védelemmel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!