Mi a maja jegyed? – Eláruljuk, mit mond el a benned élő állatról

maja - Mi a maja jegyed? - Eláruljuk, mit mond el a benned élő állatról

A maja civilizáció az egyik legnagyobb és legfejlettebb Latin-Amerikában. A legnagyobb eredményeit két fő területen szerezte: az asztrológia és az egzakt tudományok területén. A maják naptárt készítettek a hold ciklusai alapján: az éjszakai ég csillagai szimbolizálják a nőt, az erejét és a nőiességet, valamint a férfiakban lévő feminin erőt is. Azt mondták, hogy ha sikerül elnyerned a holdat, akkor bármire képes vagy.

Naptáruk szerint az év 13 holdciklusból állt, ami 28 napos. Az év július 26-án kezdődik, és minden hónapot egy állat szimbolizál, ami azoknak a védelmezője, akik abban a hónapban születtek. Most bemutatják hát a maya zodiákus 13 jelét.

Lássuk, mi tükröződik a benned élő állatban:

Denevér vagy “tzootz” (Július 26. – Augusztus 22.)

A Denevér született vezető. Szeret közdeni az elveiért, mindig vannak új ötletei, és hősként viselkedik. Azok, akiknek a Denevér a jele, keményen dolgoznak azért, amiben hisznek, és azelőtt cselekednek, mielőtt végiggondolnák a tetteik következményeit. Szeretik a kihívásokat és állhatatosak. Szenvedélyesen védik az otthonukat és a családot, bár szeretik az egyedüllétet is.

Skorpió vagy “dzec” (Augusztus 23. – Szeptember 19.)

A skorpió óvatos állat: nem szeret megosztani intim részleteket. A Skorpió emberek nagyon kíváncsiak, ami ideális diákká teszi őket, mivel nagyon metodikusak és gyakorlatiasak. Tradicionalisták vagy konzervatívok, így nem szeretik a változást. Nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, emiatt szívesebben maradnak inkább észrevétlenek. A romantikusok csoportjába tartoznak, akik tettekben szeretik kifejezni az érzelmeiket.

Szarvas vagy “keh” (Szeptember 20. – Október 17.)

Ezeknek az embereknek kitűnő művészi tehetségük van, amit senki nem tud elvitatni tőlük. Nagy érzékenységgel vannak a világ felé, ugyanakkor a belső szépségük alkalmanként különösen sebezhetővé teszi őket. Természetüktől fogva romantikusak, szeretnek jól kinézni és megmutatni művészi tehetségüket. Szenvedélyesen szeretnek és soha nem felejtenek. Mindig készek segítő kezet nyújtani és támogatni azokat, akiknek szüksége van rá.

Bagoly vagy “moan” (Október 18. – November 14.)

A Baglyoknak erős személyiségük van, és kevés dologtól félnek. A szívük vezeti őket, így társasági lények és nagyon karizmatikusak. A hatodik érzékük segítségével képesek megmondani a jövőt, így nem csak, hogy nagyon bölcsek, de kitűnő barátok is. Szenvedélyes álmodozók, akiket mindig körülleng egy misztikus felhő, de épp ezzel vonzák magukhoz az embereket.

Páva vagy “kutz” (November 15. – December 12.)

A Páva különleges, gyönyörű és nagyon feltűnő. Ezek az emberek proaktívak, mindig pozitívan gondolkodnak és szeretik jól érezni magukat. A céljuk, hogy a figyelem középpontjában legyenek, hogy az egójuk észrevehető legyen. Extrovertáltak és nagyon karizmatikusak, így könnyen megnevettetnek másokat. A Páva néha szigorú önmagához, mivel szereti a kihívásokat. Elbűvöli őket mások csodálata, és szeretnek olyanokkal barátkozni, akik épp annyira különlegesek, mint ők maguk.

Gyík vagy “kibray” (December 13. – Január 9.)

Csakúgy, mint a gyík, ezek az emberek is kiválóan alkalmazkodnak a körülményekhez. Pont emiatt általában praktikus és nagyon egyszerű emberek. Ez a legkedvesebb jel, mivel szeretnek önzetlenül mások szolgálatára állni. Lehet, hogy lustanak tűnnek, mert gyakran szeretnek csak állni és a semmibe meredni, de ez ne tévesszen meg: ezek azok a pillanatok, amikor a legjobb ötleteik támadnak, amelyek milliókat hozhatnak a konyhára. Csendesek, és nem szeretik, ha siettetik őket.

Majom vagy “bata kimil” (Január 10. – Február 6.)

A “majomként” születettek nyugtalanok és nagyon barátságosak, vagyis nem tudnak egyedül maradni, anélkül, hogy egyszerre ezer dolgot tennének. A kreativitásuknak nincsenek határai, és képesek minden céljukat elérni. Boldog emberek, akik a poharat mindig félig telve látják. Ezek az emberek nagyon rugalmasak, bár folyamatosan törekszenek a még több tudás megszerzésére. A Najmok nagyon kíváncsiak, jó rendezvényszervezők és rendkívül intelligensek. Mindig közeli kapcsolatban vannak a bennük élő gyermekkel.

Sólyom vagy “coz” (Február 7. – Március 6.)

Nem lehet nem észrevenni őket, mindig megteszik, azt, amit meg kell tenni, és az ambíció motiválja döntéseiket. Az életük legfőbb célja az, hogy teljes szakmai győzelmet érjenek el. Ez a jel jószerencsével lett megáldva. Egy rugalmas elme csodálatos memóriával, és nagyon jók a tanulásban is. Bár egy kicsit lázadóak, mindig teljesítik kötelezettségeiket.

Jaguár vagy “balan” (Március 7. – Április 3.)

A kalandok és a lehetetlen kihívások szerelmese, az e jel alatt született személy közvetlen és mások által tisztelt. A Jaguárok számára, minél nagyobb az akadály, annál inkább motiváltak, hogy elérjék céljukat. Hűséges barátok, de nagyon függetlenek. Szeretnek jól élni és kihasználni mind a “hét életüket”. Néha túlságosan is idealisztikusak, ami miatt sokat csalódhatnak.

Róka vagy “fex” (Április 4. and Május 1.)

Igazságérzetük és erős szenvedélyük mások megsegítésére az életük legfontosabb energiaforrása. Nagyon egyszerű emberek, ami cselekedeteikben és döntéseikben is tükröződik. Nagyon empatikusak, így könnyen beleképzelik magukat mások helyzetébe. Ezért segítenek tulajdonképpen bárkinek. A rókák a biztonságot és a stabilitást keresik az életben: egy jó család és házasság, házzal és elég pénzzel ahhoz, hogy az életük olyan teljes és békés legyen, amennyire csak lehetséges.

Kígyó vagy “kan” (Május 2. and Május 29.)

Az e jel alatt születettek elegánsak, kultúráltak és elbűvölőek. Szeretik páratlan szépségükkel elnyerni mások figyelmét és tiszteletét. Bár irigynek tűnhetnek, valójában nagyon hűségesek és keményen dolgoznak azért, amit el akarnak érni. Nagyon érzékenyek, vagyis gyakran cselekednek önvédelemből. Legbelül nagyon romantikusak és nem felejtik el könnyen a fájdalmat.

Mókus vagy “tzub” (Május 30. and Június 26.)

A mókus számára az élet komédia, és senki sem játsza nála jobban a főszerepet. Tudják, hogyan kell egyszerre több dolgot hibátlanul csinálni, mivel eléggé nyughatatlan természetűek. Nagyon kifejezőek és éles értelemmel rendelkeznek. Szeretik a pletykákat, ezért nem tudnak titkot tartani. Az embereket mágnesként vonzzák, de mások gyakran nem fogják elhinni, amit mondanak (mert túl sokat beszélnek).

Teknős vagy “yak” (Június 27. and Július 25.)

Páratlan bölcsességgel és intelligenciával rendelkeznek. Életük értelme az otthonuk. Mindig a stabilitást, a biztonságot és a nyugalmat keresik. Hűségesek és figyelmesek a munkájukban, lassan, de nagyon hatékonyan dolgoznak. Harmóniára és kellemes kapcsolatokra van szükségük, hogy a munkahelyükön nyugodtnak érezzék magukat. Nagyon félénkek, de szenvedélyesen szeretnek. Nagy spirituális érzékük van, és családjuk és barátaik mindig nagyon szeretik őket.


FORRÁS: https://hu.ezo.tv/cikkek/asztrologia-horoszkop/mi-a-maja-jegyed-elaruljuk-mit-mond-el-a-benned-elo-allatrol.html


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL