Angyalaid üzeneted 2019 májusára!

szivárvány - Angyalaid üzeneted 2019 májusára!

Angyalaid üzeneted 2019 májusára!

Idén májusra az angyalok üzenetét három orákulum kártya segítségével fejtettük meg. Ezek a következők: Doreen Virtue: Az angyalaid üzenete, Dorren Virtue és Radleigh Valentine: Fairy Tarot Cards, valamint Doreen Virtue: Magical Mermaids and Dolphins.

majus2017 angyalok uzenete - Angyalaid üzeneted 2019 májusára!

Általános közérzet

Idén májusban vigyázzunk a gondolatainkra, mert amit gondolunk könnyedén megvalósulhat, hamarabb, mint azt gondolnánk. A következő hetekben érdemes “nagytakarítást” végezni a fejünkben, így szabaduljunk meg a félelmeinktől, a nyugtalanságainktól, a negatív gondolatainktól, és törekedjünk mindig a pozitív történésekre, találjuk meg a jót a környezetünkben.

Az Univerzum jobban ismer minket, és ő tudja, hogy igazán mire vágyunk, így hallgassunk a szívünkre, és dolgozzunk minden nap azért, hogy álmainkat valóra váltsuk. Figyeljünk az Univerzum által küldött üzenetekre, amelyeket használjunk arra, hogy fejlődjünk, gazdagodjunk, iktassuk ki életünkből a negativizmust. Május nagyon nagy lehetőségeket tartogat, amelyeket ki kell használnunk. Mondjuk ki a következő pozitív megerősítést: “Minden nap örülök a csodáknak, amelyek táplálják a lelkemet.”

Gábriel arkangyal mindig a közelünkben tartózkodik, segít, ha valamiben elakadunk, így mi csak az élet csodáira összpontosítsunk, mert azok számítanak igazán

A hónap első része

Május 1-15. között igyekezzünk új életet kezdeni, megváltoztatva a magatartásunkat, kinézetünket. Szabaduljunk meg a bennünk lévő feszültségektől, az irigységtől, és inkább forduljunk a fény, a harmónia, a béke, a szeretet, a megértés felé. Legyünk hálásak, hogy a Teremtő életet adott nekünk, és annak ellenére, hogy olykor sebezhetőek vagyunk, de a lelkünk szabad, így éljünk meg minden pillanatot a szabadság elvei szerint.

A hónap közepe

Május 16-22. között a társasági életre kell a hangsúlyt fektetni, mert a barátokkal való közös időtöltés pozitív energiákat ad. Ne feledjük, hogy az Univerzum azt szeretné, ami nekünk a legjobb. Az angyalok minden nap értünk imádkoznak, hogy megtaláljuk önmagunkat, a hitelességünket, gyermeki énünket. Mutassuk meg a bennünk rejlő fény energiáit, és tanúsítsunk tiszteletet magunkkal szemben.

A hónap utolsó része

Május 17-től az hónap utolsó napjáig erős napsugárzásokra kell számítanunk. Gábriel és Uriel arkangyal azon fog dolgozni, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat, hogy rátaláljunk a szerelemre, önmagunk szeretetére és megszabaduljunk a mérgező gondolatoktól, amelyek megnehezítik az életünket. Új lehetőségekre számíthatunk ebben a periódusban, amelyek próbára tehetik a hitünket, de érdemes erősnek maradni a siker érdekében.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL