Az Univerzum üzenete 2024.02.04-re, ma öledbe hullik az angyali szerencse és védelem!

Az Univerzum üzenete 2024.02.04-re, ma öledbe hullik az angyali szerencse és védelem!

Kedves Olvasóink!

2024. február 4-én egy rendkívül erőteljes és védelmező energiákkal átitatott napra ébredünk. A 2-es és 4-es számok együttes ereje egy különleges gyógyító és védelmező erőt hoz életünkbe, amelyet az angyalok szerencséje és oltalma tovább erősít. Ma az Univerzum üzenete egyértelmű: az angyali szerencse és védelem a tiéd lesz!

A mai nap üzenete:

A 2-es szám az egyensúlyt és harmóniát, míg a 4-es szám a stabilitást és védelmet jelképezi. Ez a nap arról szól, hogy nyitottak legyünk az angyalok szerencséjének és védelmének befogadására, amelyek minden korábbinál erősebben ölelnek körbe minket.

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom az angyalok szerencséjét és védelmét, amely ma ölel körbe. Hálás vagyok az Univerzum végtelen szeretetéért és gondoskodásáért, amely mindig megóv és támogat engem!

A következő napokban érezhetjük az angyali védelem és szerencse folyamatos jelenlétét életünkben. Ezek az energiák segíthetnek abban, hogy biztonságban érezzük magunkat, miközben új lehetőségek és áldások nyílnak meg előttünk.

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok, hogy biztosítsalak az angyalok szerencséjének és védelmének állandó jelenlétéről. Emlékezz, hogy az Univerzum és az angyalok mindig veled vannak, hogy megóvjanak és vezessenek az élet útvesztőjében!

A 2024.02.04-es dátum és a 4-es szám különleges ereje:

A 2024. február 4-ei dátum a 4-es szám energiáját hordozza, amely a stabilitás, biztonság és az angyalok védelmező erejének szimbóluma. A 4-es szám különleges ereje abban rejlik, hogy megerősíti az életünkben jelen lévő védelmező és gyógyító energiákat, biztosítva, hogy az angyalok oltalma és szerencséje minden lépésünkön kísérjen minket. Ez a nap tehát arról szól, hogy bízzunk az angyalokban, és nyissuk meg szívünket a szerencse, védelem és gyógyulás fogadására!

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!