Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Ez a szimbólum segítségedre lehet mindabban amire életedben vágysz!

Kedves Olvasóim,

Ma a végtelen angyali energiáról szeretnék beszélni nektek, amely mindannyiunk számára rendelkezésre áll. Az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk, és elkísérjenek minket az életünk minden területén.

Az angyali energia olyan erő, amely áthatja a világegyetemet, és segít nekünk abban, hogy megtaláljuk az utat az életünkben. Az angyalok mindig jelen vannak, hogy segítsenek nekünk, és hogy támogassanak bennünket a nehéz időkben is.

Az angyali energia segít nekünk abban, hogy megtaláljuk a belső békénket, és hogy kapcsolatba lépjünk a lelkünk mélyebb részeivel. Az angyalok olyan energiákat hordoznak, mint a szeretet, az irgalom, a megbocsátás és a tiszta energia, amelyek mind segítenek nekünk abban, hogy a legjobb életet éljük.

Az angyalok mindig készek arra, hogy segítsenek nekünk, és hogy megvédjenek minket. Az angyali energia segít nekünk abban, hogy kapcsolatba lépjünk az égi erőkkel, és hogy hozzáférjünk a magasabb tudatosságunkhoz.

Az angyalok mindig arra buzdítanak minket, hogy nyitottak legyünk az új lehetőségekre, és hogy merjünk álmodni nagyot. Az angyali energia segít nekünk abban, hogy elengedjük az általunk hordozott terheket, és hogy megtaláljuk a belső békénket és harmóniánkat.

Az angyali energia mindig velünk van, és segít nekünk abban, hogy megtaláljuk a boldogságot és a teljességet az életünkben. Az angyalok olyan égi segítők, akik mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk az életünk minden területén.

Ha szeretnéd megtapasztalni az angyali energiát, akkor csak nyitottan kell fogadnod őket az életedbe. Az angyalok mindig jelen vannak, és csak arra várnak, hogy segítsenek neked. Ha bármilyen kérdésed vagy kérése van, akkor csak hívd őket segítségül, és ők mindig ott lesznek melletted.

Remélem, hogy ez a cikk segített neked abban, hogy jobban megértsd az angyali energiát, és hogy közelebb kerülj az égi segítők világához.


Az ókori időkben a végtelen energia szimbólumát az emberek úgy használták, mint védelmező jelet. Univerzális szerencsehozó jelképe a védelemnek, a jel még a mezopotámiai műalkotásokon előfordul a Mudrában is. Az angyali védelemnek szimbóluma, amik a végtelen jelképén alapszanak, magába foglalják az Univerzum végtelen energiáját és az Isteni csodatévő energiákat, amelyeket arra használtak, hogy megvédjék magukat a negatív hatásoktól, a betegségetktől és a szegénységtől.

Fogadd szeretettel, add tovább a védelmező szimbólumot, és higgy benne hogy működik!

Ha hiszel a Segítő Energiák erejében, abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak a segítő szándékú angyalaink, akkor oszd meg ezt a képet!


Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!