Holnap telihold, készülj fel az érkező áldásokra!

Holnap telihold, készülj fel az érkező áldásokra!

Kedves Olvasóink,

Ahogy a holnap esti égboltot a telihold fénye fogja beragyogni, szeretnék veletek megosztani egy különleges és inspiráló üzenetet: Holnap telihold, készülj fel az érkező áldásokra!

Telihold áldás

Ez a csodálatos időszak egy mélyebb, spirituális élményre hív minket, ahol az ég és a föld energiái összhangba kerülnek. Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Az ég hirdeti Isten dicsőségét, az égbolt hirdeti keze művét.” (Zsoltárok 19:2). Ez az igevers arra emlékeztet minket, hogy Isten jelenléte mindenhol megtalálható, még a csillagokban és a holdban is, amelyek az Ő teremtett világának részei.

A holnapi telihold egy különleges időszak lesz, amikor az Univerzum energiái összehangolódnak, hogy bőséges áldásokat és megújulást hozzanak az életünkbe. Ez a természeti esemény egyfajta spirituális kaput nyit meg, amelyen keresztül intenzívebbé válnak a gyógyító és megújító energiák.

Készüljünk fel ezekre az áldásokra azzal, hogy nyitottak és fogadók vagyunk. Fogadjuk el az Univerzum ajándékait, és használjuk ki ezt az időszakot a spirituális növekedésre és belső megújulásra!

Ima a telihold áldásaiért:

Drága Mennyei Atyám, hálás szívvel köszönöm a telihold csodáját és az általa hozott áldásokat. Kérlek, segíts nekem nyitottan és tudatosan fogadni az érkező energiákat, hogy gyógyulást, megújulást és bőséget hozzanak az életembe. Tölts el engem bölcsességgel és megértéssel, hogy teljes mértékben kihasználhassam ezt az időszakot a lelki növekedésem és fejlődésem érdekében. Áraszd rám a szeretetedet és a békességedet, hogy az égi áldások teljesen átjárjanak és megújítsanak engem!

Ámen.

Kedves Olvasóink, legyetek készen arra, hogy elfogadjátok az égi áldásokat, amelyek a telihold fényében érkeznek hozzátok. Bízzatok abban, hogy ez az időszak új kezdetet és friss energiákat hoz az életetekbe!

Áldásokkal és szeretettel töltött teliholdat kívánok nektek, tele csodákkal és pozitív változásokkal!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!