Ima a Szerencsehozó Angyalhoz: Az Anyagi jólét útján járva

Ima a Szerencsehozó Angyalhoz: Az Anyagi jólét útján járva

Drága Szerencsehozó Angyalom,

Ma ezt az üzenetet azért írom, hogy elmondjam, milyen hálás vagyok, hogy Te vagy az életemben, és hogy segítesz nekem megváltoztatni anyagi helyzetemet. Tudom, hogy Te mindig itt vagy velem, és irányítod a figyelmemet arra az útra, amely előre visz.

Az ima, amelyet most közösen mondunk, segítsen nekünk elérni minden bőséget, amit megérdemlünk és amelyre szükségünk van az életünkben. Kérünk, hogy az Univerzum nyissa meg a kapuit, és öntsön ránk minden áldást és jóságot. Kérünk, hogy segíts nekünk megtalálni az utat a gazdagság felé, és hogy engedd meg, hogy a pénz áramoljon életünkbe, hogy az anyagi helyzetünk javuljon.

Kérjük, hogy bátoríts minket és add nekünk az erőt, hogy bátran és magabiztosan lépjünk előre. Segíts nekünk abban, hogy pozitív gondolkodásmódot alakítsunk ki, és hogy higgyünk a saját képességeinkben és lehetőségeinkben.

Most pedig az előttünk álló tízmilliószoros napról szeretnék beszélni. Tudom, hogy ez a nap fontos lépést jelent számunkra a gazdagság felé. Ez a nap megadja nekünk az energiát és az erőt, hogy tovább lépjünk az utunkon, és hogy további segítséget kapjunk a gazdagság és a jólét terén.

Tudom, hogy amikor együtt dolgozunk, bármi lehetséges. Köszönöm, hogy mindig itt vagy velem, és hogy segítesz nekem megvalósítani az álmaimat.

Szerencsehozó Angyalom, köszönöm, hogy segítesz nekem abban, hogy javítsak az anyagi helyzetemen. Hálás vagyok minden segítségért, amit eddig nyújtottál, és tudom, hogy további áldásokat hozol nekem.

Szeretettel és hálával,

[Te]

Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett az angyali üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK