Telihold ima és segítségkérés az égiektől

Telihold ima és segítségkérés az égiektől

Drága Univerzum és Angyalok, a telihold fényében szeretettel fordulunk Hozzád, hogy segítséget és útmutatást kérjünk az újrakezdéshez és hálát adjunk az élet ajándékaiért. Köszönjük, hogy velünk vagytok, és támogatjátok a lelki növekedésünket ebben a különleges időszakban.

A telihold világító fényében, amikor a természet ereje a csúcspontján van, emlékezzünk rá, hogy az újrakezdés és a változás elengedhetetlen része az életünknek. Idézzük fel Lao Ce szavait, aki azt mondta: “Ha el tudjuk engedni a múltat, képesek vagyunk arra, hogy az élet új fejezeteit megnyissuk előttünk.”

Üzenetként a Láthatatlan Világokból kérünk Tőletek, Univerzum és Angyalok, bátorságot és belátást, hogy képesek legyünk elengedni a múltat és örömmel fogadni az újrakezdést. Adjatok nekünk erőt és kitartást, hogy megküzdjünk a változás kihívásaival és lehetőségeivel.

Ezzel a telihold imával és hálaadással tisztelettel köszöntjük az égi energiák erejét, és megnyitjuk szívünket az újrakezdés lehetőségei előtt. Adjunk hálát az életünkben lévő változásokért, amelyek lehetővé teszik számunkra a növekedést és a fejlődést.

Áldott legyen ez a telihold éjszakája, amely támogatást és erőt nyújt nekünk az újrakezdéshez és a változáshoz. Terjeszd ki ezt az áldást minden lényre, hogy együtt teremthessünk egy boldogabb, békésebb és fejlődő világot.

Köszönjük, Univerzum és Angyalok, hogy a mai napon is mellettünk álltok, és szeretettel töltitek szívünket. Ámen.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK