Hétvégi horoszkóp 06.16.-06.17.- Légy résen a hétvégén, mert nagyon rosszul járhatsz!

Hétvégi horoszkóp 06.16. 06.17. Légy résen a hétvégén mert nagyon rosszul járhatsz - Hétvégi horoszkóp 06.16.-06.17.- Légy résen a hétvégén, mert nagyon rosszul járhatsz!

Ha szeretnéd tudni mit tartogatnak neked a csillagok a hétvégére, ne hagyd ki 2 napos horoszkópunkat! Mutatjuk mire kell figyelni minden jegynek!

Kos

Kifejezetten aktív hétvége áll előtted, nagyon energikusnak ígérkezik, tele pozitív gondolatokkal, kreatív ötletekkel. Még a környezetedet is megpróbálod rávenni arra, hogy valósítsatok meg pár programot közösen, hisz az együtt töltött idő sokkal örömtelibb, mint egyedül menni bárhová. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, vagy távolra utazni, elég lehet a kertben szervezett grillparti, vagy egy szombat esti buli megszervezése. A munkát kerüld el, hisz családod és a barátaid előrébb valók!

Hétvégi tipp: mikor voltál cirkuszban utoljára? Akkor most vedd célba!

Bika

Ezen a hétvégén nosztalgikus hangulatban leszel, régi emlékek kerülnek elő, ez magával ragadhat, ám az már egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre! Ha túl sokat mélázol régi dolgokon, ismerősökön, lerendezetlen ügyeken, lehet, hogy a végén felizgatod magad, és ott is kifogást keresel, hibát találsz, ahol nincs is. Vagy most azonnal kezdj neki az ügyek tisztába tételének, vagy egyetlen percet se pazarolj rájuk, mert csak a kedélyállapotodat rontod el. Inkább a családod vagy barátaid invitálását kellene elfogadnod, vagy elmenni bulizni, és felszabadulni a terhek alól. Mindegy, hogy merre indulsz, de a mélabút felejtsd el!
Hétvégi tipp: pénzt most senkinek ne adj kölcsön! Mivel fogyóhold van, az általános hatások miatt valószínűleg sosem kapnád vissza.

Ikrek

Légy elégedett és boldog jelen helyzeteddel, örülj annak, amid van, a barátoknak, családtagoknak, egy jó hétvégi programnak. Ha képes vagy a picinek is örülni, akkor erőlködés nélkül lesz jó hangulatod. Olyannyira, hogy vasárnap már-már madarat lehetne fogatni veled. Akad majd, aki le akarja törni a felhőtlen jó kedvedet, de ne törődj vele, kerüld el a társaságát, az ő pesszimizmusa az ő baja! A mosoly legyen letörölhetetlen az arcodról, ám ne feledd, hogy ezt a jó szokásodat megtarthatnád a borongósabb hétköznapokra is. Alig várod, hogy végre kedveseddel vagy közeli barátaiddal kitombold magad? Rajta!

Hétvégi tipp: nagy döntéseket ne ezen a hétvégén hozz meg!

Rák

Csak hagyd magad sodortatni az árral, s kiválóan alakul majd a hétvégéd! Töltsön el örömmel annak a lehetősége, hogy elképzeléseidet úgy tudod másokkal közölni, hogy azokat senki nem veszi erőszaknak, tolakodásnak. Környezeted jelentős része befogadó lesz javaslataidra, így érdemes ezt kihasználnod úgy, hogy nemcsak programötletekkel leped meg az embereket, hanem óvatosan felhozod a függő, rendezni való ügyeket. A kommunikációd kifinomult lesz, így a kellemetlen témák is könnyen rendezhetők. A hangsúly az együtt szón lesz. Közösen találjatok mindenre megoldást.

Hétvégi tipp: ha látsz az utcán egy karikaturistát, csináltass magadról egy rajzot, és akaszd is ki a falra!

Oroszlán

Mivel a hátad mögött álló hétköznapok meglehetősen eredményesek voltak, vége a hajtásnak, jöhet a megérdemelt pihenés. Gond legfeljebb abból adódhat, ha a gondolataid rendszeresen visszatérnek a munka világához, amit környezeted biztos nem fog jó néven venni, erre figyelj oda! Azt is érezned kell, hogy magánéleti téren megoldódhat, vagy lezárulhat egy hosszabb ideje húzódó ügy, de légy nyugodt, mert pozitív végkicsengése lesz. Örülj mindennek, ami a javadat szolgálja, többek közt menj társaságba!

Hétvégi tipp: ha vállalod a házibulival együtt járó takarítást, akkor életed egyik legjobb partiját tudod most spontán megszervezni.

Szűz

Ez a hétvége pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeled. Nyugalomra, harmóniára vágysz? Legyen úgy! Bulizni mennél? Nem fogsz csalódni, biztos megtalálod ehhez a legjobb társaságot. Azért persze halkan megsúgjuk, hogy az elsődleges iránymutatása az égi állásoknak az, hogy teremts békét magad körül, és szedd össze a gondolataidat, ám ha ehhez egy óriási buli kell, akkor válaszd ezt az irányt! Tulajdonképpen bármit megtehetsz, a lényeg, hogy te jól érezd magad. Ezért akár kissé önző is lehetsz, s nyugodtan erőltesd rá a többiekre az akaratodat, most senki nem fog nemet mondani.

Hétvégi tipp: ha messzire mennél otthonról, akkor válassz egy borkóstolós programot!

Mérleg

Szuper hétvége vár rád, mosolyogj, bulizz, menj koncertre, fesztiválra, találkozz emberekkel – de a lényeg: ne ülj otthon, ne zárd magadat a négy fal közé. Talán sokakat zavarba fog ejteni, hogy egyenesen ünnepi hangulatban leszel, ők meg nem, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Egyszerűen csak érzed jól magad, legyenek konkrét terveid, s hidd el, ezek éppen kedved szerint haladnak majd előre. Vannak barátaid, szerető családtagok, és bár nem mindenben érted még el a maximumot, de most képes leszel örülni mindannak, amid már van. Az sem lesz meglepő, hogy szeretnél valami jót tenni a környezetedért, vagy akár az emberiségért.

Hétvégi tipp: az önkéntes munka felemel, de csak akkor, ha szívből teszed!

Skorpió

Az égiek kedveznek neked, segítik utadat, feltöltenek energiával, mosolyra és tettekre sarkallnak, sokaknak leszel most támasza, jó barátja, segítője. Jól teszed, ha pontos tervekkel rukkolsz elő a hétvégét illetően, így pedig nem érhet csalódás, minden éppen úgy alakul, ahogy azt eltervezted. Légy boldog és elégedett, valójában ez az, amin minden múlik. Örülj a kevésnek is, a sokat pedig oszd be jól, bármit is kapj az élettől – legyen az mosoly, szeretet, figyelem. Az pedig eszedbe se jusson, hogy esetleg nem érdemled meg a jót!

Hétvégi tipp: ez a szombat este lehet az év egyik fénypontja, engedd el magad, és bulizz vasárnap reggelig!

Nyilas

Ez a hétvége érdekes, izgalmas lesz, összességében pedig minden vágyad beteljesüléséhez segítséget adnak az égi energiák. A tartalmas, csendes pihenést máskorra kell ütemezned, inkább készülj fel arra, hogy valamilyen formában munkába kell állnod, be kell segítened egy rokonnak, vagy otthon akadnak halaszthatatlan tennivalók. Fogadj el mindent úgy, ahogy az alakul, s ha van olyasmi, amihez semmi kedved sem lesz, azt is viseld jól, mert lehet, hogy nem indul a legjobban a hétvégéd, de biztosan jól végződik! Gondolj arra, hogy mindig a jelen pillanatban kell meglelni az örömöt, s mivel semmi nem tart örökké, használd ki, ami adódik.

Hétvégi tipp: hagyd magad sodortatni az árral, és hidd el, pont oda lyukadsz ki, ahol a legjobb élményekben lesz részed.

Bak

Végre itt a hétvége, nagyon vártad, igaz? A naptár is egyértelműen ezt mutatja, és te ennek megfelelően próbálsz cselekedni. Mindenképpen örömteli, hogy nem a semmittevésen tűnődsz, hanem tennél valami fontosat, látványosat, különlegeset, mennél valahová, ahol még sosem jártál, találkoznál olyanokkal, akiket régen láttál. Ha úgy adódik, akkor bátran vállalj valamilyen feladatot barátoknál, rokonoknál, vagy végezz önkéntes munkát! Lényeges szempont azonban, hogy válogasd meg, kinek nyújtasz segítő jobbot. Olyan emberek vagy célok mellé állj, akikről és amikről tudod, hogy tényleg fontos eszmét képviselnek. Nem az a kérdés, hogy feláldozod-e az energiádat, hanem az, hogy hol teszed ezt!

Hétvégi tipp: jutalmazd meg magad egy hatalmas adag, lehetőleg cukormentes fagyival, így nem lesz lelkiismeret-furdalásod.

Vízöntő

Szépen eltervezed, miként alakuljanak a hétvégi programok? Ezzel nincs gond, de hamar szembesülsz azzal, hogy környezetedből páran alaposan keresztülhúzzák a számításaidat. Már szombat reggel egészen más irányba haladnak a dolgok, ám hamar kiderül, hogy ez nem baj! Amint megérzed, hogy neked is kedvedre lesz egy program, egy közös cél elérése, gyorsan alkalmazkodsz, később örömittas állapotba kerülsz. Hidd el, az élet visszaigazolja, hogy ami most történik veled, az bizony hasznos lesz számodra. Olyannyira, hogy a végén minden sokkal jobban alakul annál, mint remélted.

Hétvégi tipp: még mindig fogyóhold van, a szelektálás, takarítás ilyenkor hatékonyabban megy.

Halak

Vértezd fel magad minden eshetőségre! A tervezett programok, találkozók más irányt vesznek. Különösen akkor kell ellentétes történésekre számítanod, ha egyébként nyugalmas hétvégére vágynál. Aztán egyszer csak olyan meglepetés érhet, amilyenre nem is számítottál. Valami megoldódik, egy régóta megválaszolatlanul álló kérdésre az orrod előtt lesz a megoldás. Légy mindenre befogadó, így pedig minden pozitív eredményt hoz majd neked! Energiatartalékaidat feltöltöd, javul a kreativitásod, és elképesztő ötletekkel rukkolsz elő. Bármit tégy, az a hasznodra lesz!

Hétvégi tipp: örömödet oszd meg szeretteiddel, mert nekik is lesz részük a te sikereidben!

FORRÁS:https://www.tudasfaja.com/hetvegi-horoszkop-06-16-06-17-legy-resen-a-hetvegen-mert-nagyon-rosszul-jarhatsz/

Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL