Angyali üzenet a mai napra: A csoda sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád!

Angyali üzenet a mai napra: A csoda sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád!

Kedves Olvasóink!

Egy gyönyörű napon, hozok nektek egy üzenetet, amely megtölti szíveteket reménnyel és megújulással. Az üzenet egyszerű, mégis mélyreható: “A csoda sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád!”

A Biblia így bátorít minket:

“Hiszitek-e, hogy meg tudom tenni?” (Máté 9:28) E kérdés Jézustól nem csak a hitünk próbája, hanem emlékeztetés arra, hogy a csodák mindig a lehetőségek határán állnak, készen arra, hogy valóra váljanak, ha hiszünk bennük.

Az áldások angyalának üzenete tovább erősíti ezt a gondolatot:

“Nyisd meg szívedet és elmédet, és engedd, hogy a csodák energiája betöltse léted minden zugát. A csodák nem csak messzi történetek vagy elérhetetlen álmok; azok itt vannak, melletted, körülötted, benned!”

Az üzenet szerint a közelgő időszakban meglepő és váratlan jelek érkeznek, amelyek megerősítik ezt a hírt. Lehet, hogy egy váratlan telefonhívás, egy rég nem látott ismerős újbóli felbukkanása, vagy egy hirtelen megoldódó probléma formájában jelennek meg ezek a csodák. Figyelj az apró jelekre és üzenetekre, mert ezek vezetnek el a rejtett csodákhoz, amelyek már csak arra várnak, hogy felfedezd őket.

Zárjuk a mai üzenetet egy erőteljes imával, amely meghívja a csodákat az életünkbe:

“Drága Mennyei Atyánk és szeretett Angyalaink, hálás szívvel állunk előttetek ma, telve hitel és reménnyel. Kérünk titeket, nyissátok meg szemünket és szívünket, hogy láthassuk és érezhessük a csodák jelenlétét életünkben. Segítsetek nekünk felismerni és megragadni azokat a lehetőségeket, amelyeket az Univerzum kínál nekünk. Töltsétek meg lelkünket bátorsággal és erővel, hogy aktívan részt vehessünk saját csodáink megteremtésében. Áldjatok meg minket bőséggel, szeretettel és a megértés ajándékával, hogy mindig képesek legyünk értékelni az élet csodáit.

Ámen.”

Kedves lelkek, emlékezzetek, a csodák nem csak mesék vagy távoli legendák. Azok valóságosak, élnek, és lélegzenek körülöttünk. Nyissátok meg szíveteket és engedjétek, hogy a hit vezesse lépteiteket, és meglátjátok, a csoda valóban közelebb van, mint valaha gondoltátok volna!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!