Bíztam az Úrban, bizakodtam, s ő lehajolt hozzám és meghallgatta kiáltásomat!

Bíztam az Úrban, bizakodtam, s ő lehajolt hozzám és meghallgatta kiáltásomat!

Kedves Hittel Teli Olvasóink!

Mai üzenetünk középpontjában az a mély és változatlan igazság áll, amely sokak szívét már évezredek óta erősíti: ha bízunk az Úrban, Ő meghallgatja kiáltásainkat. Ez az üzenet arra szólít bennünket, hogy újra megerősítsük hitünket és bizalmunkat Isten iránt, tudva, hogy mikor hozzá fordulunk, ő nem hagy minket magunkra!

“Mikor kétségek között vagy, és úgy érzed, hogy a világ ellened fordult, ne feledd, hogy Isten soha nem hagy el. Ő mindig készen áll arra, hogy meghallgassa kiáltásodat, és kezét nyújtja feléd, hogy kiemeljen a mélyből!”

A Biblia tele van olyan ígéretekkel, amelyek megerősítik ezt az igazságot. Az egyik legcsodálatosabb ige a Zsoltárok könyvéből származik, amely így szól:

“Bíztam az Úrban, bizakodtam, s ő lehajolt hozzám és meghallgatta kiáltásomat.” (Zsoltárok 40:1)

Ez a vers nemcsak arra emlékeztet minket, hogy Isten mindig meghallgatja imáinkat, hanem arra is, hogy aktívan beavatkozik, hogy segítsen nekünk!

Az elkövetkező időszakban sokan fogják tapasztalni Isten közvetlen jelenlétét és segítő kezét életükben. Akár személyes kihívásokkal küzdünk, akár nagyobb életváltozások előtt állunk, az Úr különösen érzékeny lesz imáinkra és segíteni fog abban, hogy a legjobb döntéseket hozzuk meg. Bátorítalak benneteket, hogy lépjetek ki a hit által, és bízzatok abban, hogy Isten meghallja és válaszol imáitokra.

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük, hogy mindig meghallgatod kiáltásainkat és sosem hagysz magunkra. Segíts nekünk erősíteni hitünket és bizalmunkat Benned, különösen azokban a pillanatokban, amikor kétségeink vannak. Adj nekünk bátorságot, hogy bízzunk ígéreteidben, és megnyissuk szívünket és lelkünket, hogy érezzük szeretetedet és vezetésedet minden nap!

Ámen.

Kedves Olvasóim, emlékezzetek, hogy bízni az Úrban azt jelenti, hogy a szívünk mélyén tudjuk: Ő ott van velünk minden lépésünkben. Hagyjátok, hogy ez a tudás vezessen titeket ma és minden nap, és bízzatok abban, hogy Isten válaszol imáitokra, és áldásokkal tölti meg az életeteket!

Szeretettel és hit által vezetve,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!