A boldog élet mantrája, amely akkor is működik, ha kételkedsz benne!

A boldog élet mantrája, amely akkor is működik, ha kételkedsz benne!

Kedves Lelkek, akik az öröm és a fény útján járnak!

A mai napra egy különleges üzenetet hozok nektek, amelyet az áldások angyala súgott fülembe. Ez az üzenet egy mantráról szól, amely a boldog élet kulcsa, és olyan erővel bír, hogy akkor is hat, amikor kételkedünk benne. “Mert az Istennek beszéde élő és ható, és élesebb minden kétélű fegyvernél, és elhat a szívnek és léleknek, az ízeknek és a velőknek megoszlásáig, és megítéli a gondolatokat és a szívnek indulatait!” (Zsidókhoz írt levél 4:12). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy a szavaknak mély, átható ereje van, még a legbelsőbb kétségeinken és félelmeinken át is.

A boldog élet mantrája, amelyet megosztok veletek, egyszerű, mégis mélyen megindító:

“Minden pillanatban teljes vagyok és szeretett!”

E mantra erőteljes megerősítés arra, hogy függetlenül a külső körülményektől vagy belső kételyeinktől, mindig van egy alapvető igazság, amelyre támaszkodhatunk: teljességünk és a végtelen szeretet, ami körülvesz minket!

Az áldások angyalának üzenete hozzáteszi:

“Használd ezt a mantrát minden nap, ismételd el magadban reggel, és mielőtt este lefekszel. Hagyd, hogy ez a szólam átitassa a lényed minden szintjét, és meglátod, hogyan töltenek el a béke, a szeretet és a megelégedettség, még a legnehezebb napokon is.”

A közelgő időszakban számos lehetőség nyílik meg előttetek, hogy gyakoroljátok ezt a mantrát és megtapasztaljátok annak erejét. Lehet, hogy váratlan kihívások elé néztek, amelyek megkérdőjelezik a mantrát, de éppen ezek a helyzetek bizonyítják majd, hogy milyen erőteljes ez a megerősítés.

Most pedig mondjuk el együtt ezt az imát, hogy még jobban befogadhassuk ezt a mantrát életünkbe:

“Drága Mennyei Atyánk és szeretett Angyalaink, köszönjük a szeretetet és a támogatást, amit nap mint nap megmutattok nekünk. Kérjük, segítsetek, hogy mélyen megértsük és átéljük a ‘Minden pillanatban teljes vagyok és szeretett’ mantra igazságát. Adjatok erőt és bátorságot, hogy még a kétségek közepette is ragaszkodjunk ehhez a megerősítéshez, és hadd lássuk, hogyan változtatja meg ez a szemléletmód életünket. Áldjatok meg minket békével, szeretettel és örömmel minden nap.

Ámen.”

Kedves lelkek, engedjétek, hogy ez a mantra legyen a szent társatok az élet útján, emlékeztetve titeket minden nap, hogy bármi történjék, ti teljesek vagytok és mélységesen szeretettek!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!