A mai nap üzenete: A szerencse forgandó, és most melléd áll!

A mai nap üzenete: A szerencse forgandó, és most melléd áll!

Kedves Barátom,

Ma reggel ébredésed pillanatában érezhetted, hogy a világegyetem minden ereje összefogott, hogy melléd álljon a mai nap során.

„Minden egyes pillanatban van valami, amiért hálát adhatunk!”

Ma hálát adhatunk azért, hogy a szerencse és a kedvezmények mellénk szegődnek, és lehetőséget teremtenek a fény, szeretet és bőség átélésére.

A Szentírás ezt így fogalmazza meg: „Amit az Úr csinál, az jó, mindenben az Ő irgalmasságát követi, és minden művében hűséges.” (Zsoltárok 145:17). Ma tartsd észben, hogy Isten jóindulata és szerencse melletted áll, segítőkész kezei által vezetve az utadon.

Ahogy előrehaladsz az elkövetkezendő napokban, készülj fel arra, hogy pozitív változások érkeznek. Lehet, hogy új lehetőségek bontakoznak ki, amelyek elősegítik személyes és szakmai növekedésedet, vagy talán egy váratlan szerencse éri a pénzügyeidet. Fogadd nyitott szívvel a jóság ezen áramlatait, mert megérdemled azokat!

Drága Égi Atyám, hálát adunk Neked e csodálatos napért és a szerencse áldásáért, amely ma mellénk szegődik. Kérünk, segíts, hogy mindig észrevegyük és maximálisan kihasználjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket ránk bízol. Adj nekünk bölcsességet és erőt, hogy mindig a szeretet és pozitivitás útján járjunk. Ámen.

Az Áldások Angyalának üzenete:

“Én, az Áldások Angyala, ma különös figyelemmel kísérlek téged. Nyisd meg a szívedet, hogy befogadhass minden jót, ami feléd áramlik. Emlékezz, a szerencse nem csak a véletlen műve, hanem a hálás szív és a pozitív gondolkodás eredménye is. Használd ezt a napot arra, hogy teret adj a csodák és az áldások befogadásának!”

Kedves Barátom, hangold a lelkedet arra, hogy a szerencse melléd szegődjön. Engedd, hogy ez az energia formálja és vezesse a döntéseidet, légy nyitott az újra, és vedd észre az apró csodákat, amelyek folyamatosan történnek körülötted. És ne felejts el hálát adni minden egyes kis szerencsés pillanatért!

Áldott napot kívánok neked!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!