Ma éjszaka gyógyító energia áramlik át a házadon, őrangyalod plusz energiát küld!

Ma éjszaka gyógyító energia áramlik át a házadon, őrangyalod plusz energiát küld!

Kedves Lelki Társaim és Isten Szeretett Gyermekei!

Egy újabb csodálatos nap lezárultával szeretném megosztani veletek azt a különleges üzenetet, amelyet az égből kaptunk. Ma éjszaka, amikor a világ csendesedik és a csillagok felragyognak az égen, egy gyógyító energia áramlik át a házadon, és az őrangyalod plusz energiát küld neked és a szeretteidnek.

„Én, az Úr vagyok a te gyógyítód.” (2Mózes 15:26)

Ez az ígéret arra emlékeztet minket, hogy Isten mindenható erővel rendelkezik a gyógyítás terén, és Ő használja angyalait, hogy ezt a gyógyító erőt közvetítsék felénk!

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy üzenetet, amelyet ezen a csodálatos napon kaptam: Sokan közületek érezni fogjátok ennek az energiának a hatását a következő napokban. A fáradtság, amely talán terhelt benneteket, elkezd csillapodni, és új erő tölti meg a testeteket és a lelketeket. Azok a sebek, legyenek azok fizikaiak vagy érzelmiek, gyorsabban kezdenek gyógyulni, mint gondolnátok. Ez az energia nem csak a testi, hanem a lelki és szellemi megújulást is elősegíti, így erősebb kapcsolatot érezhettek Isten és az angyalok világával!

Most pedig, csatlakozzatok hozzám ebben az imában:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel fordulunk Hozzád ezen a csodálatos éjszakán, és köszönjük neked a gyógyító energia áradását, amelyet az őrangyalainkon keresztül küldesz hozzánk. Kérünk, engedd, hogy ez az energia teljes mértékben átjárja otthonunkat és szívünket, hozva a gyógyulást, a megújulást és az erőt minden szükségünkben. Áldd meg családunkat, barátainkat és szeretteinket ezzel a csodálatos ajándékkal. Add, hogy nyitott szívvel és elmével fogadhassuk ezt az áldást, és segíts nekünk abban, hogy minden nap közelebb kerüljünk Hozzád és az angyalaidhoz.

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, hogy ez a gyógyító energia, amely ma éjszaka átáramlik otthonotokon, Isten szeretetének és gondoskodásának jele. Nyissátok meg szíveteket és lelketeket, hogy fogadhassátok ezt az áldást, és hagyjátok, hogy az erő és a megújulás érzése átjárjon benneteket.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!