2023.12.12., Újhold a nyilasban

2023.12.12., Újhold a nyilasban

Kedves Lelkek,

Ezen a különleges napon, 2023. december 12-én, az Univerzum egy mély és transzformáló üzenetet küld nekünk. E nap számmisztikai ereje és az újhold varázslatos energiája a Nyilas jegyében ötvöződik, így erősítve meg szellemi utunkat és belső megértésünket.

Az Univerzum hangja ma különösen erőteljes. Egy olyan időszak küszöbén állunk, ahol a változások gyorsak és meghatározóak. A következő néhány napban érezhetően nő a belső intuíció, a mélyebb önismeret iránti vágy. Az ég segítő angyalai, akik mindig is velünk voltak, most még közelebb lépnek hozzánk, hogy erősítsék hitünket és bátorságunkat.

A Nyilas jegyében létrejövő újhold a bővülés, az optimizmus és a spiritualitás idejét jelöli. Ez a periódus kiváló lehetőséget kínál arra, hogy felismerjük és elfogadjuk életünk tanításait. Az elkövetkező napokban figyeljünk belső hangunkra, mert ez vezet minket a legbölcsebb döntések felé.

“Engedjétek, hogy szívetek vezessen benneteket. A szeretet és az elfogadás fénye tárja fel előttetek az igaz utat.”

Különleges áldásom küldöm azoknak, akik ma, ezen a számokban rejlő titkos üzenetekkel teli napon, nyitott szívvel fogadják az Univerzum tanításait. És most, hadd osztozzak veletek egy imában, mely megerősíti a karma erejét:

“Univerzum, te mindenható és szeretetteljes erő,
Segíts nekünk, hogy bölcsen cselekedjünk,
Hogy minden tettünk a szeretet és a fény útján vezessen.
Áldd meg utunkat, hogy békében és harmóniában éljünk,
És tükrözzük vissza a szeretet és az együttérzés erejét a világ felé.
Ámen.”

Köszönöm, hogy részei vagytok ennek a csodálatos utazásnak. Emlékezzetek, az üzenet megosztásával gyorsítjátok a változások bekövetkezését. Megosztásotokkal sokak számára hoztok fényt és reményt!

Szeretettel,

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/

A jó karma megteremtésének titka: a szeretet és a pozitív cselekedetek hatalma


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével