Használd a pozitív gondolkodás teremtő erejét!

Használd a pozitív gondolkodás teremtő erejét!

Kedves Olvasónk!

Minden gondolat, amit megtapasztalsz és minden szó, amit kimondasz, hordoz magában egy teremtő energiát, ami képes formálni a valóságodat. Louise L. Hay életművében folyamatosan hangsúlyozta, hogy a pozitív megerősítések nem csupán szavak, hanem eszközök, amelyekkel átformálhatod az életedet. Ma ebben a bejegyzésben mélyebben elmerülünk ebben a csodálatos és átalakító folyamatban, és felfedezzük, hogyan alkalmazhatod a pozitív gondolkodás erejét minden napjaidban.

A gondolat teremtő ereje

Minden változás először a gondolatban kezdődik. Ezt a legegyszerűbb példán is megfigyelheted. Gondolj csak bele, mikor utoljára mosolyogtál valakire, és az illető viszonozta a mosolyodat. Egy apró, pozitív gondolat – egy mosoly – képes volt befolyásolni mások életét is. A pozitív gondolkodás ennél sokkal többre is képes!

“Én vagyok a változás teremtője az életemben; minden gondolatom pozitív energiát sugároz, és minden szavam szeretetet hordoz!”

Térképezd fel a gondolataid!

Kezdd azzal, hogy megfigyeled, milyen gondolatok keringenek a fejedben egy átlagos napon. Mennyi közülük pozitív és mennyi negatív? Egy napló vezetése, ahol rögzíted gondolataidat, segíthet abban, hogy jobban átlásd és irányítsd őket. Emlékezz, minden negatív gondolat, amit pozitívvá tudsz formálni, egy lépés a boldogabb és teljesebb élet felé.

Alkalmazz pozitív megerősítéseket!

Louise gyakran beszélt arról, hogy a megerősítések azok az eszközök, amelyekkel újraírhatod az életed lapjait. Kezdj el naponta többször kimondani pozitív állításokat, mint például „Én vagyok a szeretet, minden helyzetben szeretetteljesen cselekszem” vagy „Minden napom tele van örömmel és szeretettel.” Ez nem csak arra késztet, hogy elhidd ezeket az állításokat, hanem arra is, hogy cselekedeteidben is megmutatkozzanak!

Vizualizáld a céljaidat!

A vizualizáció egy erőteljes eszköz, ami kézzelfoghatóvá teheti vágyaidat. Képzeld el, hogy milyen lesz az életed, amikor már megvalósítottad a céljaidat. Érezd az örömöt, a büszkeséget, a megkönnyebbülést! Ez az érzés erősít meg abban, hogy tovább haladj az úton, és ne add fel.

Légy tudatos a választásaiddal!

Minden nap számos döntést hozol, és minden egyes döntés befolyásolja, hogyan alakul a napod, a heted, sőt, az egész életed. Döntsd el tudatosan, hogy a pozitív lehetőségeket választod, és kerüld a negativitást, amennyire csak lehet.

Köszönet és elengedés

Tanulj meg hálát gyakorolni azért, ami van, és elengedni azt, ami már nem szolgál. A köszönet kifejezése még a legnehezebb időkben is segít abban, hogy a pozitívakon tartsd a fókuszt, míg az elengedés lehetővé teszi, hogy továbblépj.

Kedves Olvasónk, a pozitív gondolkodás ereje végtelen. Amikor elkezdesz tudatosan pozitívan gondolkodni, megtapasztalhatod ezt az átalakító erőt a saját életedben. Válogasd meg a gondolataidat, és figyeld meg, hogy hogyan változik vele együtt a világ, körülötted. Engedd, hogy ez a pozitív energia átjárja a mindennapjaidat, és hozd ki a legtöbbet minden helyzetből!

Szeretettel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!